Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 -

Το θαύμα της ζωής λίγο μετά την καταστροφή - Τρίδυμα γεννήθηκαν μετά τον φονικό σεισμό στην ΙνδονησίαΕνώ η χώρα θρηνεί ύστερα από την ανείπωτη τραγωδία με τους περισσότερους από 1.200 νεκρούς από τον σεισμό και το τσουνάμι της Παρασκευής, μία γυναίκα στην Ινδονησία ζει το θαύμα της.

Όχι μόνο γλίτωσε από την καταστροφή αλλά έφερε στη ζωή και τα τρίδυμά της λίγες ημέρες αφότου έχασε το σπίτι της.

Η γυναίκα και ο άνδρας της ζουν σε σκηνή και τα τρίδυμά τους, ένα αγόρι και δύο κορίτσια, γεννήθηκαν με καισαρική τομή μετά την απομάκρυνση της μητέρας τους από την κατεστραμμένη περιοχή.

Την ώρα που η γη έτρεμε, η Atina και ο άνδρας της έψαχναν για ασφαλές νοσοκομείο στην περιοχή, για να γεννηθούν με ασφάλεια τα παιδιά τους. Οι καταστροφές όμως ήταν μεγάλες κι έτσι οι ασθενείς δέχονταν ιατρική φροντίδα στο ύπαιθρο.

Ο άνδρας της μετέφερε την Atina, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Sun, στο αεροδρόμιο, από όπου η Πολεμική Αεροπορία μετέφερε κατοίκους από τις πληγείσες περιοχές σε ασφαλή μέρη.

Έτσι το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε C-130 και μεταφέρθηκε στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, όπου η γυναίκα γέννησε μόλις λίγες ώρες αργότερα.

Και τα τρία νεογνά είναι εκτός κινδύνου και παραμένουν σε θερμοκοιτίδες.

Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά.