Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σύλληψη 64χρονου άνδρα για την μοιραία πτήση του Εμιλιάνο Σάλα


Η συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα σκόρπισε θλίψη σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και όχι μόνο.Φως στην υπόθεση φέρνουν οι αγγλικές αρχές, οι οποίες αναφέρουν πως βρέθηκε ένας 64χρονος άνδρας ως ύποπτος για το μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα του Εμιλιάνο Σάλα.
 
Όπως αναφέρει η "independent", συνελήφθη 64χρονος άνδρας από το Βόρειο Γιόρκσαϊρ ως ύποπτος για ανθρωποκτονία, με την αγγλική αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για το τραγικό δυστύχημα που έφερε το θάνατο του Αργεντίνου παίκτη.
 
 Ο επιθεωρητής Σάιμον Χάξτερ μίλησε για το θέμα και επεσήμανε: "Υπάρχει σε εξέλιξη η διεξαγωγή μιας ευρείας έρευνας, σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου, του Εμιλιάνο Σάλα και συνεργαζόμαστε με πολλούς φορείς, συμπεριλαμβανομένης και της Πολιτικής Αεροπορίας. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, πρέπει να εξετάσουμε αν υπάρχουν ενδείξεις ύποπτης δραστηριότητας και εγκληματικής ενέργειας και ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου, συνελήφθη ένας 64χρονος ως ύποπτος σε ανθρωποκτονία από παράνομη πράξη".
 
Ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να αποδειχθεί πως όντως ενέχεται με κάποιο τρόπο στην μοιραία πτήση του Εμιλιάνο Σάλα.
 
Όπως τονίζεται από επίσημα χείλη, οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και αν δεν απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό σχόλιο για την εξέλιξη της υπόθεσης.