Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το συγκλονιστικό, ανατριχιαστικό μήνυμα στο Facebook του Περ Γκρέσλε για την Μαρί Φρέντρικσον



Ανατριχιαστικό το «αντίο» του Περ Γκρέσλε στην Μαρί Φρέντρικσον μετά από 33 χρόνια κοινής πορείας στους Roxette.

Μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook, γράφει ένα μήνυμα και συγκινεί. Λόγια αγάπης, που περιγράφουν με πάθος, τη στενή φίλια που έδεσε όλα αυτά τα χρόνια τους δυο καλλιτέχνες. Τους δημιουργούς που με το τεράστιο ταλέντο τους κέρδισαν την αγάπη του κοινού παγκοσμίως.

Η είδηση του θανάτου της Μαρί Φρέντρικσον, της τραγουδίστριας με το κοντοκουρεμένο ξανθό μαλλί, έκανε τους πάντες να δακρύσουν.

Άλλωστε ποιος είναι αυτός που δεν «ταξίδεψε» το μυαλό του, με τη μαγική φωνή της...

«Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα. Δεν πάει και τόσος καιρός από τότε που περνούσαμε ολόκληρες μέρες και νύχτες στο μικροσκοπικό μου διαμέρισμα στο Χάλμσταντ, ακούγοντας τη μουσική που αγαπούσαμε, και με κοινά άπιαστα όνειρα. Και τι όνειρο τελικά μοιραστήκαμε οι δυο μας», έγραψε ο τραγουδιστής των Roxette στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Σε ευχαριστώ Μαρι, ευχαριστώ για όλα. Ήσουν μια εξαιρετική μουσικός, μια κορυφαία φωνή, μια απίθανη ερμηνεύτρια. Σε ευχαριστώ που έβαψες τα ασπρόμαυρα τραγούδια μου με τα πιο όμορφα χρώματα. Ήσουν η πιο υπέροχη φίλη για πάνω από σαράντα χρόνια. Νιώθω υπερηφάνια, τιμή και χαρά που είχα τη δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σου τόσο πολύ χρόνο, ταλέντο, ζεστασιά, γενναιοδωρία αλλά και το χιούμορ σου. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσένα και στην οικογένειά σου. Τα πράγματα ποτέ δεν θα είναι ξανά τα ίδια».

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 61 ετών. Η ντίβα έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2002.