Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συγκλονιστικές εικόνες: Εκοψε το κεφάλι της γυναίκας του επειδή τον απάτησε και το πήγε στο αστυνομικό τμήμα!



Εικόνες που δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αντικρύσει άνθρωπος, είδαν αστυνομικοί όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας να κρατάει το κεφάλι της γυναίκας του την οποία είχε δολοφονήσει λίγο νωρίτερα επειδή τον είχε απατήσει!

Ο δράστης, ηλικίας 35 ετών, σε τμήμα της πολιτείας Καρνατάκα στην Ινδία είχε το κεφάλι μέσα σε μια σακούλα ενώ στο χέρι του κρατούσε τη ματσέτα με την οποία είχε αποκεφαλίσει τη σύζυγό του.

«Αυτή είναι η γυναίκα μου, η Ρούπα. Της έδωσα όλη την αγάπη μου» είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ο 35χρονος με έναν αστυνομικό να τον καλεί άμεσα να βάλει το κεφάλι ξανά στη σακούλα.

Όπως είπε στους αστυνομικούς αποφάσισε να δολοφονήσει τη γυναίκα του όταν την είδε με τον εραστή της, για τον οποίο είπε ότι ήταν εγκληματίας. Ο φονιάς είπε, επίσης, στους αστυνομικούς ότι είχε πάρει μέχρι και δάνειο για τη σύζυγό του, η οποία στη συνέχεια έδωσε τα χρήματα στον εραστή της.

Μετά τις πρώτες στιγμές σοκ, οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 35χρονο στην αίθουσα ανακρίσεων με τον ίδιο στη συνέχεια να τους υποδεικνύει πού άφησε το αποκεφαλισμένο πτώμα της συζύγου του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: