Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 -
Μέτριο

28 °C

Σήμερα, 16. Ιουλίου 2020

Συγκινητικό: Πατέρας έπιασε 3 δουλειές για να πάρει φόρεμα στην κόρη του στην αποφοίτησή της (φωτο+βιντεο)Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκινητική πράξη αυτού του πατέρα από την Πενσυλβάνια, ο οποίος έπιασε τρεις δουλειές όταν η κόρη του  είπε πως δεν έχει λεφτά για να αγοράσει φόρεμα για την αποφοίτηση του σχολείου της.

Δεδομένου ότι η αποφοίτηση των μαθητών στις ΗΠΑ είναι ένα αρκετά μεγάλο γεγονός γι΄αυτούς, με αποτέλεσμα όλοι να φοράνε τα καλά τους , η γονείς της Νεβάεια δεν μπορούσαν να αγοράσουν ένα τέτοιο πριγκιπικό φόρεμα, καθώς δεν είχαν τόσα πολλά λεφτά.

Ο πατέρας, λοιπόν, έκανε τα αδύνατα- δυνατά για να καταφέρει να αγοράσει αυτό το φόρεμα στην κόρη του.

Επιασε τρεις δουλειές και δούλευε ασταμάτητα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να το καταφέρει.

Το βίντεο από την στιγμή που ο πατέρας μάλιστα κάνει έκπληξη στην κόρη του προκαλεί συγκίνηση.

Κι αυτό γιατί μόλις η νεαρή κοπέλα βλέπει το «φόρεμα των ονείρων» της αγκαλιάζει σφιχτά τον πατέρα της και ξεσπά σε κλάματα.

Το βίντεο κάνει εδώ και μέρες τον γύρο του διαδικτύου και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

 «Η ευτυχισμένη ημέρα του πατέρα είναι για όλους τους καταπληκτικούς μπαμπάδες εκεί έξω που κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους», ήταν το σχόλιο ενός χρήστη, ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στον άνδρα για την πράξη του.