Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στρασβούργο: Υπέκυψε και άλλος τραυματίας! Πέντε οι νεκροί από την επίθεση



Θρήνος χωρίς τελειωμό για την επίθεση στο Στρασβούργο καθώς σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του και πέμπτο θύμα.

Αυτό ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού και οι τοπικές αρχές στο Στρασβούργο για τον 36χρονο άνδρα που υπέκυψε στα τραύματά του!

«Ο αδελφός μου Μπάρτο Πέντρο Ορεντ-Νιτζιέλσκι μόλις μας άφησε. Σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και για την δύναμη που του δώσατε», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του 36χρονου, κατοίκου του Στρασβούργου, που καταγόταν από το Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Σήμερα οι γαλλικές αρχές ήραν χθες την προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του δράστη της επίθεσης την περασμένη Τρίτη στο Στρασβούργο Σερίφ Σεκάτ, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού.

Ωστόσο οι αρχές αποφάσισαν να συνεχιστεί η κράτηση τριών άλλων μελών του κοντινού του περιβάλλοντος, σύμφωνα και πάλι με την εισαγγελία.

“Η προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του Σερίφ Σεκάτ ήρθη απουσία μέχρι στιγμής στοιχείων που να τα ενοχοποιούν”, διευκρίνισε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι πρόκειται για τους γονείς του και δύο από τους αδελφούς του, ορισμένοι από τους οποίους παρουσιάστηκαν μόνοι τους στις αρχές.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ