Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Στην Τουρκία γιόρτασε τα 66α γενέθλιά του ο Μπιλ Γκέιτς..



Στην Τουρκία γιόρτασε τα 66α γενέθλιά του ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, έχοντας μάλιστα ανάμεσα στους καλεσμένους του έναν ακόμα από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος. 

 Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Daily Sabah, ο Γκέιτς, που έχει γεννηθεί στις 28 Οκτωβρίου του 1955, γιόρτασε τα γενέθλιά του την Τετάρτη, με τον Μπέζος και άλλους 50 καλεσμένους στην παραλία Sea Me, κοντά στο Μπόντρουμ. 

sto-aigaio-to-parti-gia-ta-66a-genethlia-toy-mpil-gkeits0φωτ.: Sea Me Beach/Facebook 

 Ο Γκέιτς έκανε διακοπές όλη την προηγούμενη εβδομάδα στα παράλια της Τουρκίας με το 107 μέτρων σκάφος Lana, το οποίο νοικιάζεται αντί 1,8 εκατ. ευρώ την εβδομάδα. Με ιδιωτικό ελικόπτερο επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τη Σμύρνη και την Έφεσο. 

Για τα γενέθλιά του, η παρέα του Μπιλ Γκέιτς μεταφέρθηκε με σκάφη στην παραλία Sea Me, όπου ακολούθησε πάρτι με σαμπάνια, θαλασσινά, σούσι και πίτσα, το οποίο διήρκεσε τέσσερις ώρες. Τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύτηκαν για όσους εργάζονταν στην παραλία, προκειμένου να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες. 

Μετά το πάρτι, ο Μπέζος επέστρεψε με ιδιωτικό ελικόπτερο στο δικό του σκάφος, το «Flying Fox».

 Το ταξίδι αυτό έρχεται λίγες ημέρες μετά τον γάμο της κόρης του Μπιλ και της πρώην συζύγου του Μελίντα Γκέιτς, Τζένιφερ, με τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχο ιππέα Ναγιέλ Νάσαρ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Νορθ Σέιλεμ της Νέας Υόρκης στις 16 Οκτωβρίου. 

 moneyreview.gr