Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σοκάρει Τούρκος καθηγητής: Ο Ερντογάν κρατιέται όρθιος με μορφίνη και διαβάζει απλά το χαρτί



Δεν έχει «ησυχάσει» καθόλου το θέμα της κατάστασης της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αποτέλεσμα όλο και περισσότερο τούρκοι αναλυτές και καθηγητές να επαναφέρουν το θέμα.

Συγκεκριμένα, οι ισχυρισμοί του καθηγητή Οικονομικών και συγγραφέα Ιμπραήμ Οζτούρκ στο διαδικτυακό κανάλι Moonstar TV, το οποίο ανήκει σε Τούρκους εξόριστους δημοσιογράφους, έχουν προκαλέσει αίσθηση στην Τουρκία και επιτείνουν ακόμη περισσότερο το βαρύ κλίμα για τον Τούρκο πρόεδρο.

«Δεν υπάρχει καμία νέα φράση ή λόγος για να μπορεί πει πια ο Ερντογάν στην τουρκική κοινωνία. Δεν υπάρχει ηθική ανωτερότητα, νομικά έχει καταρρεύσει, θρησκευτικά έχει καταρρεύσει και το κύρος του έχει καταρρεύσει» σχολίασε ο Οζτούρκ μιλώντας live στο Moonstar TV, ρίχνοντας στη συνέχεια μια «βόμβα» μεγατόνων για την κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου. 

«Να αναφέρω κάτι που μου είπε κάποιος κοντινός του. Μου είπε πως “Μα δάσκαλε ο Έρντογάν δεν ζει πια. Ο Ερντογάν είναι πια νεκρός, νεκρός. Κρατιέται όρθιος με μορφίνη και διαβάζει απλά το χαρτί που του βάζουν μπροστά του να διαβάσει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση που φτάσει να μην μπορεί να το διαβάσει, δεν πρέπει να ανοίγει το στόμα του γιατί λέει ανοησίες. Όταν διαβάσει εκείνο το χαρτί θεωρείται επιτυχία. Αυτή την στιγμή δάσκαλε ο Ερντογάν δεν ζει’’» δήλωσε ο Οζτούρκ (1:45 και μετά στο βίντεο), που θεωρείται «κόκκινό» πανί για την κυβέρνηση Ερτογάν, που τον κατηγορεί για διασυνδέσεις με το δίκτυο του Ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν.