Τρίτη 05 Μαρτίου 2024 -

ΣΟΚ στη Βραζιλία: 37χρονη διαμελίστηκε όταν τρένο χτύπησε λεωφορείο στο οποίο επέβαινεΤο γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συνταρακτικό βίντεο, το οποίο δείχνει την στιγμή πρόσκρουσης τρένου με λεωφορείου. Η 37χρονη Τζούλια ντε Αλμπουκέρκε Βιολάτο βρήκε τραγικό θάνατο καθώς επέβαινε στο λεωφορείο το οποίο κόλλησε σε σιδηροδρομικές γραμμές στη Βραζιλία και παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η άτυχη γυναίκα εκτοξεύτηκε από το λεωφορείο μετά την πρόσκρουση και διαμελίστηκε από το τρένο. Η 37χρονη είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο για να αφήσει ρούχα σε κατάστημα στην Μπραζίλια.

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή της πρόσκρουσης του τρένου με το λεωφορείο.

«Ήταν η αγάπη μου, ήταν η μικρή μου κόρη, ζούσε μαζί μου και ήταν η συντροφιά μου. Με φρόντιζε και πάντα έλεγε ότι δεν ήθελε να πεθάνει πριν από μένα. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς να την έχω δίπλα μου», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της 37χρονης.

Η ίδια ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νομικές κινήσεις κατά της εταιρείας διαχείρισης του μοιραίου λεωφορείου.

Στο δυστύχημα τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, το ένα σοβαρά χτυπημένο στο κεφάλι, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου είναι σε κατάσταση σοκ και έχει υποστεί νευρικό κλονισμό.

Δείτε το βίντεο