Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Σκοτία: Αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με τίγρη - Όταν την πλησίασαν έμειναν άναυδοι



Οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με πολλά κακά, μόνο που απέναντι σε μια τίγρη δεν ξέρουν εκ των προτέρων πώς να συμπεριφερθούν.

Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη του τοπικού αστυνομικού τμήματος όταν τους τηλεφώνησε ένας σκοτσέζος αγρότης για να τους πει πως έξω από το μαντρί που κρατούσε τις 200 εγκυμονούσες αγελάδες του καραδοκούσε μια τίγρη!

Ο Bruce Grubb ανησυχούσε πολύ για τα ζώα του, κι έτσι σύντομα ένα ένοπλο απόσπασμα θα κατέφτανε στη φάρμα του. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν μάλιστα μία ώρα για να βρεθούν κοντά στο άγριο θηρίο, καθώς τίγρη ήταν, όχι τίποτα παίξε-γέλασε.

Μία ώρα για να καταλάβουν βέβαια πως δεν ήταν αληθινή, αλλά λούτρινη!

ttihggekkkjgsjfseresresr1

«Φώτισα με τον φακό μου στο σκοτάδι και την είδα να κάθεται εκεί. Ήμουν εντελώς νηφάλιος», είπε ο κτηνοτρόφος στη «Scottish Sun», αν και δεν ήταν ο μόνος που την πάτησε, καθώς αυτό συνέβη και στους αστυνομικούς.

Ο πρώτος που έφτασε «αρνήθηκε να κατέβει από το περιπολικό του, ακόμα και να κατεβάσει το παράθυρό του», είπε ο Grubb, «δεν ήθελε να βγει καν από το αμάξι γιατί πίστεψε πως ήταν αληθινή». Έξι ακόμα περιπολικά έσπευσαν μετά επιτόπου, μεταξύ τους και ένα ένοπλο απόσπασμα, και κοντοζύγωναν με κάθε επιφύλαξη.

Ήταν μόνο έπειτα από μία ώρα που το ζώο παρέμενε ακίνητο που ξεθάρρεψαν και πλησίασαν αρκετά: «Περιμέναμε όλοι για καμιά ώρα. Κανείς δεν ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει. Όσο η ώρα προχωρούσε όμως και δεν κουνιόταν, αρχίσαμε να πιστεύουμε πως δεν ήταν αληθινή».

ttihggekkkjgsjfseresresr000

Κι αν γελάμε τώρα με το πάθημά τους, όλοι τους τα χρειάστηκαν και μάλιστα πολύ. Το αστυνομικό τμήμα του σκοτσέζικου Peterhead αποφάσισε να κρατήσει μάλιστα την τίγρη ως σουβενίρ. Η έρευνα δεν αποκάλυψε πώς ακριβώς βρέθηκε εκεί, όλοι πάντως μιλούν για φάρσα…