Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 -

Σιλβέστερ Σταλόνε: Συγκίνησε μιλώντας για τον τραγικό θάνατο του γιού τουO γιός του Σιλβέστερ Σταλόνε βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 36 ετών από στεφανιαία νόσο τον Ιούλιο του 2012. Είχε προλάβει να παίξει τον ρόλο του γιου του Ρόκι Μπαλμπόα, Ρόμπερτ, στην ταινία «Rocky V» του 1990

Στο σενάριο της ταινίας, ο χαρακτήρας του Ρόμπερτ, ένιωθε παραμελημένος καθώς ο πατέρας του επικεντρωνόταν στην καθοδήγηση του νεαρού πυγμάχου Τόμι Γκαν, τον οποίο υποδυόταν ο Τόμι Μόρισον.

 

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για τον νεκρό γιο του, στο ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Sly», στο Netflix και δήλωσε ότι κατά τη συγγραφή του σεναρίου έβαζε τους χαρακτήρες του σε καταστάσεις που ο ίδιος φιλοδοξούσε να βρεθεί.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Προσπαθώ να πάρω κάτι που στην πραγματικότητα είναι αυτό που θα ήθελα να είχα κάνει στην πραγματική ζωή, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Και έτσι αρκετά συχνά το έκανα θεατρικά, μαγικά... πολλά από αυτά είναι αλήθεια».

Στο ντοκιμαντέρ, ο 77χρονος ηθοποιός κάνει μια σειρά από προσωπικές αποκαλύψεις, λέγοντας ότι τμήματα της πλοκής του «Rocky V» αντλήθηκαν από την σχέση του με τον γιο του.

 

 

 

«Δυστυχώς, βάζεις πράγματα πάνω από την οικογένειά σου», είπε στο ντοκιμαντέρ. «Και οι επιπτώσεις είναι αρκετά ριζικές και καταστροφικές».

Είχε κάποτε αναφέρει και μια σκηνή της ταινίας στην οποία τσακώνεται με τον πατέρα του.

«Όταν ούρλιαζα, "Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο μαζί μου! Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο στη μητέρα μου", αυτό ήταν αλήθεια», είπε. «Κοίταζα στο πρόσωπο του πατέρα μου και το έλεγα πραγματικά αυτό».

 

Τον Αύγουστο του 2012, ο Σταλόνε είχε δηλώσει ότι ήταν «πολύ δύσκολο» να αντιμετωπίσει την απώλεια του γιου του.

«Ο χρόνος, ελπίζω, θα βοηθήσει στην επούλωση και προσπαθείς να το ξεπεράσεις, αλλά είναι απλά κάτι», είπε. «Είναι μια πραγματικότητα της ζωής. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επιστρέψεις και να αρχίσεις να ξαναζείς τη ζωή σου. Διαφορετικά, μπορεί να μπεις σε ένα σπιράλ».