Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σφαγή στις ΗΠΑ! Ένοπλος έριξε 100 σφαίρες σε παιδάκια! 4 νεκροί



Δύο παιδιά βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση κ τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί μετά από ένοπλη επίθεση σε δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο έριξε 100 σφαίρες!

Ο δράστης άνοιξε πυρ στις σχολικές εγκαταστάσεις, τραυματίζοντας θανάσιμα τέσσερα άτομα, πριν πέσει νεκρός και ο ίδιος από τις σφαίρες των αστυνομικών που έσπευσαν αμέσως στο σημείο.
Η επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή Tehama. Ο σερίφης της τοπικής αστυνομίας επιβεβαίωσε τόσο τον θάνατο του δράστη, όσο και των τριών ατόμων, καθώς και τον τραυματισμό ενός αριθμού παιδιών, δεν ήταν σε θέση ωστόσο, να αναφερθεί στο κίνητρο.

«Κάποιοι μαθητές μεταφέρθηκαν με τραύματα. Οι υπόλοιποι μετακινήθηκαν σε ασφαλές σημείο»,τόνισε χαρακτηριστικά.

To νέο αιματηρό περιστατικό σε αμερικανικό σχολείο έχει λήξει με τον θάνατο του δράστη, η περιοχή ωστόσο παρααμένει αποκλεισμένη σε μεγάλη ακτίνα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έφτασε με ένα αυτοκίνητο έξω από την πύλη του σχολικού συγκροτήματος, πριν ξεκινήσει το διδακτικό ωράριο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς που προηγήθηκαν σε σπίτι, πριν εξελιχθεί το περιαστατικό στο δημοτικό σχολείο.

O δράστης βρισκόταν σε παραλήρημα, φωνάζοντας ότι οι γείτονες σκότωσαν τον συγκάτοικό του. Ο ένοπλος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πυροβόλησε πάνω από 100 φορές και είναι θαύμα που δεν υπάρχουν περισσότερα θύματα.