Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 -

Σεισμός στην Συρία: Αγόρι βιντεοσκοπεί και περιγράφει πώς είναι κάτω από τα συντρίμμια – «Δεν ξέρω αν θα ζήσω»Σοκ και δέος προκαλεί βίντεο από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στη Συρία, που κατέρρευσε μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, που προκάλεσε τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους στη χώρα όπως και στην Τουρκία.

Ένα νεαρό αγόρι που έχει εγκλωβιστεί στα συντρίμμια πολυκατοικίας στη Συρία, μετά τον ισχυρό σεισμό, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί ενώ γύρω του ακούγονται και άλλες φωνές.

Το νεαρό αγόρι βιντεοσκοπεί το σημείο που βρίσκεται εγκλωβισμένο, ενώ η πολυκατοικία στην οποία διαμένει έχει καταρρεύσει.

«Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το συναίσθημα»

Ο νεαρός ενημερώνει με βίντεο που ανάρτησε στα social media σε τι κατάσταση βρίσκεται, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να ανασυρθεί ζωντανός.

«Δεν ξέρω αν θα ζήσω ή θα πεθάνω. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το συναίσθημα κάποιου που το περνά αυτό κάτω από τα συντρίμμια. Όπως βλέπετε είμαι κάτω από τα συντρίμμια. Υπάρχουν περισσότερες από δύο ή τέσσερις οικογένειες και οι γείτονές μας. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Κουνάει», είπε ο νεαρός.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»: