Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ρωσία: Γυναίκα παράτησε τρίχρονο αγοράκι σε ασανσέρ πολυκατοικίας και εξαφανίστηκε



Σοκαριστικές στιγμές έζησε μία μητέρα από την Ρωσία όταν επέστρεψε στο σπίτι από τη βόλτα με τα παιδιά της.

Η γυναίκα ενώ προσπαθούσε να μπει με το καρότσι στην είσοδο της πολυκατοικίας, πέρασε από δίπλα τους μια άγνωστη γυναίκα, η οποία προχώρησε προς το ασανσέρ.

Εκείνη την ώρα, το τρίχρονο αγοράκι της γυναίκας είχε μπει μέσα στον ανελκυστήρα περιμένοντας τη μαμά του και η άγνωστη μπήκε μέσα.

Οι πόρτες έκλεισαν και το ασανσέρ άρχισε να ανεβαίνει στον ένατο όροφο. Το αγοράκι, πανικοβλημένο που έχασε τη μαμά του άρχισε να κλαίει και να χτυπά τις πόρτες στο ασανσέρ, όμως η γυναίκα ατάραχη βγήκε εκεί που ήθελε και άφησε το παιδί μόνο του σε πανικό στην καμπίνα.

Η μητέρα ανέβασε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο από το εσωτερικό του ανελκυστήρα, όντας σοκαρισμένη από την αναισθησία της άγνωστης αυτής γυναίκας.

Τα σχόλια άλλων χρηστών ήταν πολλά και τα περισσότερα επικριτικά, δεν ήταν όμως και λίγοι αυτή που σχολίασαν αρνητικά την ίδια τη μητέρα.

Ευτυχώς η περιπέτεια του μικρού αγοριού είχε αίσιο τέλος, καθώς ένας γείτονας με τα παιδιά του από τον 12ο όροφο, πήραν το ασανσέρ και κατέβασαν το μικρό αγοράκι στη μητέρα του.