Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ποιες είναι οι αποκαλύψεις της δασκάλας του τρομοκράτη του Παρισιού; Διαβάστε τι πίστευε για τις γυναίκες...



Είναι ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας του Σταντ Ντε Φρανς, ενώ αυτή τη στιγμή η αυτή τη στιγμή έχουν ξεκινήσει συντονισμένες επιδρομές στο Μολενμπέκ στις Βρυξέλλες καθώς ο Μπιλάλ Χαντφί ζούσε στο Βέλγιο.  

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Χαντφί μαχόταν μέχρι τον Ιούλιο στη Συρία και από εκεί έκανε αναρτήσεις με ψευδώνυμο στο Twitter.   Μιλώντας στην τηλεόραση του VRT, η δασκάλα του Χαντφί, Σάρα Στασίνο, κάνει λόγιο για ένα συνηθισμένο παιδί. Όπως λέει, ήταν «ένας καλός μαθητής που έβρισκε κίνητρο και τον ενδιέφερε η πολιτική , περισσότερο από τους άλλους».   Για την αλλαγή της στάσης του λέει: 

  «Σταμάτησε να ακούει μουσική και πίστευε ότι οι γυναίκες πρέπει να φορούν πέπλο».   Όπως υποστηρίζει μετά τις επιθέσεις στο Σαρλί Εμπντό και το εβραϊκό σουπερμάρκετ, η ίδια ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου για τον Χαντφί. «Αλλά όλοι κρατήσαμε μία σχετικά επιφυλακτική στάση τονίζει».  
 
 Μιλώντας στην Washington Post, εκπρόσωπος του βελγικού υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρει ότι γνώριζαν ότι ο Μπιλάλ Χαντφί είχε επιστρέψει από την Συρία το τηλέφωνο στο σπίτι του στο Μόλενμπεκ άρχισε να παρακολουθείται. Αυτή όμως η διαδικασία έπρεπε να σταματήσει, σύμφωνα με το νόμο, από την στιγμή που ο ίδιος δεν ζούσε στο σπίτι.