Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Χάρι και Μέγκαν έφυγαν πριν ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για την Ελισάβετ



Εντύπωση προκαλεί η είδηση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Αν και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για να παραστούν στους εορτασμούς για την παραμονή της 96χρονης μονάρχη στο βρετανικό θρόνο, τελικά αναχώρησαν μια ώρα πριν ξεκινήσει η θεαματική παρέλαση. Μάλιστα ο βρετανικός τύπος σχολιάζει πως αν και το ζεύγος ήταν παρόν, ουσιαστικά ήταν σαν να μην ήταν.

Μάλιστα το ζεύγος Σάσεξ δεν παρευρέθηκε χθες στο Μπάκιγχαμ όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε στο μπαλκόνι του Παλατιού για να χαιρετήσει το πλήθος, ενώ δίπλα της στέκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα Πάρκερ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους.

Να σημειωθεί πως το ζεύγος Σάσεξ δεν παρακολούθησε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση «Trooping the Color» από τον εξώστη του Μπάκιγχαμ, στο πλευρό της Βασίλισσας και των υπολοίπων μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά από ένα VIP σημείο, ένα παράθυρο με θέα στο εντυπωσιακό σόου.

Πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με τα Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, πως η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τη συνονόματη δισέγγονή της, τη Λιλιμπέτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζεύγος εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, προκαλώντας τριγμούς στο Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, οι φήμες για την παρουσία τους στο μεγάλο «πάρτι» του Ιωβηλαίου οργίαζαν μέχρι την τελευταία στιγμή, με πολλούς να αναφέρουν ότι η Βασίλισσα θα μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση και να τους συμπεριλάβει σε όλα τα στάδια των εορτασμών. Τελικά αυτό δεν συνέβη και, μάλιστα, στις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους βρίσκονταν σε απόσταση από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.