Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Πήγε να ψωνίσει και όταν έφτασε στο τμήμα με τα ποτά την έπιασε αμόκ



Μπροστά σε ένα αλλόκοτο φαινόμενο ήρθαν αντιμέτωποι οι πελάτες σούπερ μάρκετ στη Βρετανία, Μια γυναίκα .που δεν ξεχώριζε από τις υπόλοιπες, πήρε το καροτσάκι της να ψωνίσει και όταν έφτασε στο τμήμα με τα ποτά την έπιασε αμόκ

Αρχισε να σπάει φιάλες κρασιού και άλλων ποτών, κάνοντας... γης Μαδιάμ τον διάδρομο των αλκοολούχων. Ισως να είχε πρόβλημα κάποτε με τον αλκοολισμό και να τα εσπασε για να εκτονωθεί. Ποιος ξέρει...

Σύμφωνα με τη New York Post, το ρεπορτάζ του οποιου αναδημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, το αλλόκοτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Στίβενατζ της Αγγλίας.

Φορώντας μια μπλούζα με κουκούλα, φαρδύ παντελόνι και σακίδιο, η γυναίκα μπήκε στο σούπερ μάρκετ της εκπτωτικής αλυσίδας Aldi – πρόκειται για το αντίπαλο δέος του Lidl διεθνώς - κατευθύνθηκε στα ράφια με τα ποτά και άρχισε να τα σπάει, δημιουργώντας ένα τοπίο καταστροφής, με σορούς από σπασμένα γυαλιά και «λιμνούλες» αλκοόλ.
 Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media και τράβηξαν πελάτες του καταστήματος, η γυναίκα εμφανίζεται επί το έργον, ενώ κάποια στιγμή φαίνεται να γλιστράει και να πέφτει στα σπασμένα γυαλιά, κόβοντας το χέρι της. Ο τραυματισμός ωστόσο δεν την πτόησε, και συνέχισε ακάθεκτη το σπάσιμο των φιαλών με το άλλο της χέρι.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο», ακούγεται να λέει ένας άνδρας στην κάμερα. Αργότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας αστυνομικός ήρθε και συνόδευσε τη γυναίκα έξω από το κατάστημα. Η δράστις συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δουν το τραύμα της οι γιατροί.

Τα αίτια της «επίθεσης» στα μπουκάλια παραμένουν αδιευκρίνιστα. Ωστόσο η υλική καταστροφή που προκάλεσε ήταν μεγάλη, το ίδιο και το σοκ των πελατών.