Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Πήγε να φυτέψει πατάτες και βρήκε ένα κρανίο - Η συνέχεια σοκάρει!



Έντρομος έμεινε ένας άνδρας όταν την ώρα που φύτευε πατάτες στον κήπο του σπιτιού του στη Σιβηρία βρήκε ένα ανθρώπινο κρανίο.

Σε κατάσταση σοκ πήγε στην 60χρονη σύζυγο για να της πει για το μακάβριο εύρημα του, ωστόσο τα όσα του αποκάλυψε τον άφησαν άναυδο.

Σύμφωνα με τη Mirror, μετά την αποκάλυψη του, εκείνη παρέμεινε ψύχραιμη και του είπε: "Μην ανησυχείς, είναι ο πρώτος μου σύζυγος. Θάψε ξανά το κρανίο, ξέχασε το και δεν θα πούμε τίποτα στην αστυνομία".

Ο άνδρας χωρίς δεύτερη σκέψη κατήγγειλε στην αστυνομία όλα όσα του αποκάλυψε η σύζυγος του. Η 60χρονη ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι πριν από 21 χρόνια κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχε με τον πρώτο σύζυγο της τον χτύπησε με ένα τσεκούρι, τον διαμέλισε και τον έθαψε στον κήπο. Η γυναίκα υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα καθώς το θύμα επέστρεψε μεθυσμένο στο σπίτι και την κακοποίησε.

Κατά την έρευνα τον αστυνομικών στον κήπο του σπιτιού εντοπίστηκαν και τα υπόλοιπα οστά του σκελετού του άνδρα. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και δέκα ετών.