Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πέθανε η ηθοποιός Αν Χεκ- Την αποσυνέδεσαν από το μηχανήμα υποστήριξης



«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, η ηθοποιός Αν Χεκ, μια εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο.
Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η οικογενειά της λίγο πριν της 9 το βράδυ της Παρασκευής, ώρα Ελλάδος, αφού την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

Εκπρόσωπος της οικογένειας της ηθοποιού Αν Χεκ στο Λος Άντζελες ανακοίνωσε το πρωι της Παρασκευής πως η 53χρονη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Χεκ, η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, υπέστη «σοβαρή εγκεφαλική βλάβη», ανέφερε ο εκπρόσωπος, ο οποίος τόνισε ότι «δεν αναμένεται να επιβιώσει».

Η ίδια- πρόσθεσε ο εκπρόσωπος- στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να γίνει δωρήτρια οργάνων. Γι’ αυτό θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν όργανά της κατάλληλα για δωρεά και στη συνέχεια οι γιατροί που την παρακολουθούν θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ήταν από καιρό επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της και κρατείται στη ζωή για να διαπιστωθεί αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ.

Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χεκ υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικογένειάς της.

«Η Αν είχε μεγάλη καρδιά και είχε αγγίξει τους πάντες με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Θα την θυμόμαστε για την θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει για το φως της», κατέληξε ο ίδιος.

Nα σημειωθεί πως η ηθοποιός είχε σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες, τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8)

Συγκεκριμένα, τράκαρε πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Οι πυροσβέστες πάλεψαν με όλες τους της δυνάμεις για να την ανασύρουν από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταστραφεί.