Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πατέρας τραγουδούσε στην τρίχρονη κόρη του περνώντας τις φλόγες στην Καλλιφόρνια



Ο άνδρας βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και δίπλα του η κορούλα του, μόλις τριών ετών. Καταγράφει τις εφιαλτικές στιγμές με το κινητό του τηλέφωνο.

Μέσα στο όχημα, όμως, η απόλυτη αντίθεση. Επικρατεί ηρεμία: Η κόρη του άνδρα παρατηρεί τις απίστευτες εικόνες μιλώντας για την πυρκαγιά και ο πατέρας της με Ολύμπια ψυχραιμία της λέει:

«Μάντεψε. Δεν θα πιάσουμε φωτιά εντάξει; Θα μείνουμε μακριά της. Θα είμαστε μια χαρά. Εντάξει; Τα πάμε μια χαρά». Η φωνή του είναι ήρεμη, σα να μη συμβαίνει τίποτα, σα να είναι με την κόρη του για… βόλτα στο πάρκο!

Κι όμως έξω από το αυτοκίνητο οι φλόγες μαίνονται. Ο άνδρας δεν χάνει ούτε για ένα δευτερόλεπτο την ψυχραιμία του. Και τότε ξεκινά να της τραγουδά για να μην φοβηθεί η κορούλα του…

Η μικρή κάποια στιγμή λέει: «Ναι, πρέπει να φύγουμε» και ο πατέρας της απαντά, σταθερά με ήρεμη φωνή: «Πρέπει ναι, θα φύγουμε». Λίγο μετά η μικρή λέει «θα πιάσουμε φωτιά». Και ο πατέρας απαντά σχεδόν… θεατρικά για να την κρατήσει ήρεμη: «Όχι, θα φύγουμε από εδώ«, μπλέκοντας και ένα από τα αγαπημένα παιδικά της μικρής!

Την ίδια ώρα ακούγονται κόρνες και σειρήνες από πυροσβεστικά! Ο πατέρας κατάφερε τελικά να ξεφύγει από την φωτιά στην Καλιφόρνια. «Κοίτα, περάσαμε», λέει και η μικρή απαντά: «Ναι, τα κατάφερες«!

«Μαζί τα καταφέραμε» της λέει ο μπαμπάς της σε μια στιγμή πραγματικά συγκλονιστική…

Δείτε το βίντεο