Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Παρήγγειλε ένα τραπέζι από το ίντερνετ και η συσκευασία κουνιόταν (Φωτό)



Όταν η Kat Kahraman παρήγγειλε ένα τραπεζάκι από το Amazon σίγουρα δεν περίμενε και την έκπληξη που θα το συνόδευε.

Μόλις παρέλαβε την κούτα με το τραπέζι, παρατήρησε κάποιες τρύπες στο εξωτερικό και παραξενεύτηκε, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα αντικρίσει. Ανοίγοντας λοιπόν την κούτα είδε την εσωτερική συσκευασία να κουνιέται πριν 4 ζωντανά ποντίκια πηδήξουν έξω και αρχίσουν να τρέχουν γύρω-γύρω στο διαμέρισμά της. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν άνοιξε ολόκληρη τη συσκευασία και ανακάλυψε μία φωλιά και ακόμη 3 νεκρά τρωκτικά.

Η 37χρονη Kat δήλωσε στη Mirror: «Ο τύπος έφερε το κουτί στην πόρτα και είδα τις τρύπες πάνω σε αυτό, αλλά ήμασταν έτοιμοι για δείπνο και έτσι το πήρα μέσα. Το ανοίξαμε και σκέφτηκα "κάτσε ένα λεπτό, κάτι δεν πάει καλά" και ξαφνικά ζωντανά ποντίκια πετάχτηκαν έξω».

«Ήταν εντελώς σοκαριστικό. Καταφέραμε να πιάσουμε ένα ποντίκι και να το βάλουμε σε ένα πλαστικό κουτί, και τότε είδα ένα νεκρό, και στη συνέχεια, μερικά ακόμη ζωντανά. Μετρήσαμε 3 ζωντανά και 3 νεκρά, 6 συνολικά. Όμως κάποια στιγμή αργότερα βρήκα ένα 7ο ποντίκι να τριγυρνά στο πάτωμα της κουζίνας μου και μάλλον είχε κρυφτεί. Ευτυχώς δεν σιχαίνομαι. Φανταστείτε κάποιον με μια φοβία στα ποντίκια ανοίγοντας το κουτί», πρόσθεσε.

Η Kat που μένει στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα διαμέρισμα μαζί με άλλα 3 άτομα αποφάσισε να κρατήσει τα 3 τρωκτικά ως κατοικίδια. Αφού απομάκρυναν τα νεκρά, κράτησαν τα ζωντανά, τα τάισαν και τους έβαλαν νερό. Όπως αναφέρει, βέβαια, χρειάζεται βοήθεια από ειδικούς για το πώς πρέπει να τα χειριστούν, καθώς δεν γνωρίζουν καν αν είναι αρσενικά ή θηλυκά και δεν θα ήθελαν να γεμίσει ξαφνικά όλο το σπίτι.

Εκπρόσωπος ωστόσο της βρετανικής οργάνωσης προστασίας των ζωών είπε ότι πρέπει να δουν τα ποντίκια από κοντά για να καταλάβουν αν είναι άγρια ή αν μπορούν να γίνουν κατοικίδια και συμβουλεύει γενικά τους ανθρώπους να μην κρατούν τα ζώα σε οποιαδήποτε κατάσταση αιχμαλωσίας γιατί δεν ξέρουν αν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις συνθήκες.

Η Amazon ζήτησε συγγνώμη και της προσέφερε ένα καινούριο τραπέζι και μια δωροεπιταγή 60 λιρών. pont0002pont3pont0004pont5pont6pont1