Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οκτάψυχη... γάτα έπεσε από το διάζωμα σε παιχνίδι αμερικανικού ποδοσφαίρου



Μάλλον οκτώ και όχι επτά ζωές είχε μια γάτα που έπεσε από μεγάλο ύψος από κερκίδα γηπέδου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πιο αξιοσημείωτο περιστατικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ Νο. 22 Μαϊάμι και Appalachian State, για αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, δεν έγινε καν στο γήπεδο.

Δεν ήταν καν ποδόσφαιρο. Ήταν μια γάτα.

Η γάτα με κάποιο τρόπο μπήκε στο Hard Rock Stadium και στη συνέχεια κρεμάστηκε από το ένα της πόδι από την πρόσοψη του επάνω διαζώματος. Τελικά έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο του γηπέδου, όπου οι οπαδοί που χρησιμοποιούσαν μια αμερικανική σημαία ως αυτοσχέδιο δίχτυ για να μπορέσουν να την πιάσουν με ασφάλεια πριν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

«Προσπαθούσαν να την πιάσουν από πάνω και δεν μπορούσαν να την φτάσουν. Η γάτα τρόμαζε και παραλίγο να πέσει» δήλωσε ο Craig Cromer, διευθυντής εγκαταστάσεων στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας, ο οποίος, με τη σύζυγό του Kimberly, φέρνει τη σημαία σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Το ζευγάρι ξεκρέμασε τη σημαία από το κιγκλίδωμα και περίμενε για το καλύτερο. Η σοκαρισμένη γάτα έπεσε, αναπήδησε λίγο από τη σημαία και τελικά σώθηκε χωρίς να έχει τραυματιστεί.

«Το πιο περίεργο πράγμα που συνέβη ποτέ σε ένα παιχνίδι», είπε η Kimberly Cromer.