Σάββατο 21 Μαΐου 2022 -

Ο Μπερλουσκόνι για τα γενέθλιά του αγόρασε μία βίλα...στην αρραβωνιαστικιά του 2,5 εκατ. ευρώΜπορεί συνήθως στα γενέθλιά τους οι εορτάζοντες να δέχονται δώρα, αλλά στην περίπτωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμβαίνει το αντίστροφο.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας μπορεί να έκλεισε τα 79 χρόνια του εχθές, όμως, αποφάσισε να τα γιορτάσει δωρίζοντας στην αγαπημένη του, Φραντσέσκα Πασκάλε, μία βίλα.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς αγόρασε έναντι 2.5 εκατ. ευρώ τη 1.140 τμ βίλα Τζαμπέλι στην περιοχή Μπριάντζα, η οποία διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια για να τη χαρίσει στην αρραβωνιαστικιά του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 30χρονη Πασκάλε θα ξεκινήσει να μένει στην εντυπωσιακή κατοικία από τον ερχόμενο μήνα όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες, τις οποίες ελέγχει ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι.

Βέβαια, όπως επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα το μεγαλοπρεπές δώρο δεν αποτελεί μόνο ένδειξη της αγάπης του στην 30χρονη, αλλά και αναγκαίο κακό, καθώς δεν είναι λίγοι όσοι από το εσωτερικό της Φόρτζα Ιτάλια εκφράζουν δυσαρέσκεια για την επιρροή που ασκεί στον Μπερλουσκόνι.

Όλα αυτά, ενώ ο πρώην Καβαλιέρε ανακοίνωσε πως επανέρχεται δριμύτατος στην ιταλική πολιτική σκηνή.

Επομένως, αρκετοί είναι εκείνοι που ερμηνεύουν τον «χωρισμό» του ζευγαριού σε δύο διαφορετικές κατοικίες σε μία προσπάθεια του πρώην πρωθυπουργού να εστιάσει στην πολιτική επάνοδό του χωρίς περισπασμούς.

Έτσι, ο Μπερλουσκόνι θα παραμείνει στην βίλα Σαν Μαρτίνο που θα γίνει το νευραλγικό κέντρο της πολιτικής ζωής της Φόρτζα Ιτάλια, ενώ η αγαπημένη του Φραντσέσκα με τον σκύλο Ντουντού θα μετακομίζουν στην νέα πολυτελή κατοικία.

Πάντως, τα γενέθλιά του τα γιόρτασαν μαζί στη βίλα Άρκορε με λίγους εκλεκτούς καλεσμένους, εκ των οποίων τον τενόρο Αντρέα Μποτσέλι, που τραγούδησε για τον πρώην πρωθυπουργό, τον Αντριάνο Γκαλιάνι της Μίλαν, καθώς και στενούς φίλους από τον πολιτικό και εκδοτικό χώρο.

Για τα στελέχη του κόμματος πάντως, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη γιορτή στην περίφημη Τεράτζα Καφαρέλι λίγα μέτρα από το Καπιτώλιο.

Όλα αυτά, ενώ υψυλόβαθμο στέλεχος της Φόρτζα Ιτάλια αποκάλυψε πως οι βουλευτές συγκεντρώνουν 50 ευρώ έκαστος για να αγοράσουν ένα δώρο στον Μπερλουσκόνι, ο οποίος συνήθιζε να χαρίζει στα στελέχη του κόμματός του από τάμπλετ, ρολόγια, μέχρι τηλεοράσεις.