Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Νεαρός ξύπνησε την ώρα που τον εγχείριζαν και περιγράφει το γεγονός



Το να ξυπνήσεις την ώρα της εγχείρισης σου είναι απλά τρομακτικό και σίγουρα κάνει για να δημιουργήσει απίστευτα σενάρια θρίλερ για τον κινηματογράφο. Στην πραγματική ζωή δυστυχώς, αυτήν την εμπειρία βίωσε ένας νεαρός ασθενής και περιέγραψε το πως είναι να σου συμβαίνει όντως αυτό.

Ο 25χρονος Corey Burke από την Αυστραλία ετοιμάστηκε για την εγχείριση σε τοπικό νοσοκομείο, όπως κάθε άλλος άνθρωπος. Ο Burke που έχει κάποιας μορφής νοητική υστέρηση, πήγε εκεί με τον συνοδό του, τον οποίον οι γιατροί άφησαν εκτός του χειρουργείου και στη συνέχεια, ξεκίνησαν την διαδικασία της επέμβασης, κάνοντας στον νεαρό αναισθησία. Δυστυχώς όμως, η αναισθησία δεν έπιασε και ο Burke ξύπνησε ενώ τον χειρουργούσαν, χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει στους γιατρούς για την κατάσταση του.

Όπως δήλωσε αργότερα ο 25χρονος, κάποιες φορές οι νοσοκόμες δεν γνωρίζουν για το νοητικό του θέμα, επομένως δεν αντιλαμβάνονται ότι τα άτομα σαν αυτόν χρειάζονται μια επιπλέον φροντίδα. Ο Burke είπε επίσης ότι ήταν ακόμα ξύπνιος όταν άρχισαν να τον χειρουργούν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να μιλήσει, ενλω ευτυχώς η διαδικασία δεν ήταν οδυνηρή, αλλά ήταν πολύ άβολη.

Ευτυχώς για τον νεαρό, όλα πήγαν καλά και χαίρει άκρας υγείας πλέον. Το σίγουρο είναι βέβαια ότι δε θα ξεχάσει ποτέ αυτήν του την εμπειρία.