Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Νεαρή παλεύει για τη ζωή της αφού ο πατέρας της την πυροβόλησε στο πρόσωπο!



Η ιστορία της 18χρονης Ρούμπι κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες καθώς ο πατέρας της Σαμεράζ και ο αδερφός της Ιφτικάρ την πυροβόλησαν στο κεφάλι και στο στήθος μιας γιατί ήθελαν να «ξεπλύνουν τη ντροπή» από τον κρυφό δεσμό του κοριτσιού με έναν νεαρό από την περιοχή.

Το κορίτσι πλέον χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Μορανταμπάντ. Εκτός τους πυροβολισμούς είχε κακοποιηθεί και βάναυσα αφού ο αδερφός και ο πατέρας της την είχαν ξυλοκοπήσει.

Ο κρυφός έρωτας των δύο παιδιών ήρθε στην επιφάνεια όταν η μικρότερη αδερφή της οικογένειας κρυφάκουσε το ζευγάρι να μιλά στο τηλέφωνο και το είπε αμέσως στον πατέρα της. Την κοπέλα βρήκαν σε τραγική κατάσταση να αιμορραγεί οι γείτονες, ενώ τα μέλη της οικογένειάς της την κοιτούσαν να ψυχορραγεί χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

Ο γολγοθάς του κοριτσιού δεν τελείωσε όμως αφού το νοσοκομείο στην πόλη Ούτα Πραντές δεν είχε τα κατάλληλα μηχανήματα για να περιθάλψει τα σοβαρά τραύματά του και έτσι μεταφέρθηκε 40 χλμ. μακριά. Και ο πατέρας αλλά και ο αδερφός της έχουν συλληφθεί και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρες δολοφονίας από πρόθεση.