Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μπρους Γουίλις: Διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια - Η ανακοίνωση της οικογένειας - Τι αναφέρει



Με μετωποκροταφική άνοια διαγνώστηκε ο διάσημος ηθοποιός Μπρους Γουίλις.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε η κόρη του, Ράμερ.

-Να σημειωθεί πως, ο 67χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε τον Μάρτιο του 2022 με αφασία, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την υποκριτική-.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια , εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους εκείνους που στέκονται με τον οποιοδήποτε τρόπο στο πλευρό τους ενώ μεταξύ άλλων τονίζεται στην ανακοίνωση πως: «Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση».

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις.

«Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση», προσθέτει.