Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Mέγκαν Μαρκλ: Πώς θα γιορτάσει τα 40α της γενέθλια - To λιτό πάρτι και η λίστα με τους καλεσμένους



Η Μέγκαν Μαρκλ θα γιορτάσει τα 40α της γενέθλια στις 4 Αυγούστου και το ζεύγος Σάσεξ αναμένεται να γιορτάσει με ξεχωριστό τρόπο την σημαντική ημέρα, μετά το πολύκροτο «διαζύγιο» με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

  Η δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει αποκαλύψει ακόμη δημόσια τα πλάνα για τα γενέθλιά της, θεωρείται δεδομένο ωστόσο ότι -μετά από μία δύσκολη περίοδο προσαρμογής στις ΗΠΑ- θα ήθελε να περάσει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της και λίγους, εκλεκτούς φίλους που συμπαραστάθηκαν στο ζεύγος μετά το περίφημο Μegxit.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «έκπτωτη» πριγκίπισσα έχει ήδη προσλάβει τον Colin Cowie, τον άνθρωπο που διοργανώνει τις εκδηλώσεις της Όπρα Γουίνφρεϊ, για το πάρτι των γενεθλίων της την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει στην έπαυλη του ζεύγους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, αξίας 12,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναμένεται να είναι μία δεξίωση για λίγους προσκεκλημένους -και λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού- που θα περιλαμβάνει φαγητό και ποτό από τοπικές επιχειρήσεις.

«Η Μέγκαν θέλει μια μικρή συγκέντρωση. Θα προσκληθούν περίπου 65 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των στενότερων φίλων και συγγενών της. Η Όπρα της συνέστησε τον Κόλιν που διοργανώνει πάντα υπέροχα πάρτι » δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους.

Η Ίγκριντ Σούαρντ, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty, πιστεύει ότι το πάρτι θα γίνει στην έπαυλή των Σάσεξ και όχι σε δημόσια θέα. «Θα γίνει πιθανότατα στο σπίτι και όχι σε εστιατόριο - καθώς διαθέτουν υπέροχους χώρους για να κάνουν πάρτι και σκοπεύουν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους. Μία εκδήλωση σε δημόσιο χώρο θα ήταν αφορμή για σχόλια και προβλήματα» είπε στην εφημερίδα Sun.

Η ίδια θεωρεί δεδομένο ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Γκέιλ Κίνγκ είναι πιθανότατα δύο διάσημες φίλες της Μέγκαν που θα παραστούν στα...λιτά φετινά γενέθλια της Μέγκαν.

Στον ιστότοπό The Tig που έχει πλέον διαγραφεί, η Μέγκαν Μαρκλ έγραφε παλαιότερα: «Η μητέρα μου πάντα έλεγε ότι τα γενέθλια είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά. Η δική μας ευκαιρία να πάρουμε αποφάσεις μόνο για τον εαυτό μας και να κάνουμε τις προσωπικές μας προβλέψεις για το επόμενο έτος».