Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μέγκαν-Χάρι: Ξέρουν το φύλο του παιδιού τους - Πως θα επιλέξουν το όνομα



Ήδη γνωρίζουν το φύλο του παιδιού τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι και ενδέχεται να εγκαταλείψουν τα στάνταρ βασιλικά ονόματα για ένα πιο συμβολικό, βικτωριανού στιλ, υποστηρίζει ειδικός. Άλλωστε, η Μέγκαν και ο Χάρι πλέον ζουν στην Καλιφόρνια, μακριά από τη Μεγάλη Βρετανία και αφού τους έχουν αφαιρεθεί οι τιμητικοί και πριγκιπικοί τίτλοι δεν έχουν καμία υποχρέωση απέναντι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική παράδοση.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου από τον κήπο τους και το δέντρο γονιμότητας στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Η βιογράφος των Ανακτόρων Ίνγκριντ Σιούαρντ είπε στη FEMAIL πως πιστεύει ότι το ζευγάρι γνωρίζει το φύλο του βρέφους γιατί αυτός είναι ο τρόπος του Λος Άντζελες και υπονόησε ότι τώρα που είναι ελεύθεροι από βασιλικούς περιορισμούς θα επιλέξουν ένα όνομα "εκτός κάδρου".

"Φαντάζομαι πως τώρα ίσως να επιλέξουν πιο βικτωριανά ονόματα που όλα είναι συμβολικά από χρώματα. Αν είναι αγόρι, ίσως επιλέξουν το Ρεντ, Μπλου ή Γκρέι. Αν είναι κορίτσι, ίσως να επιλέξουν λουλούδια, όπως Ντέζι, Πρίμροουζ, Βάιολετ ή Ίβι" Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δνε θα εκπλησσόταν αν επέλεγαν το Νταϊάνα αν ήταν κορίτσι, που είναι και το πιο δημοφιλές στα γραφεία στοιχημάτων, ως τιμή στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το Ladbrokes έχει το Άλφι και Αλεξάντρα ως τα πιο δημοφιλή με 4-1 και όσον αφορά στο φύλο του βρέφους, είτε πρόκειται για αγόρι είτε για κορίτσι, τα στοιχήματα είναι 10-11.