Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 -
Συννεφιά

12 °C

Σήμερα, 26. Οκτωβρίου 2021

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπέν;Τριάντα χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η αστυνομία εξετάζει τις μαρτυρίες τριών ανθρώπων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως λένε, το 1991 εντοπίστηκε ένα αγοράκι σε παραλία του νησιού που έμοιαζε πολύ στον Μπεν. Ήταν ξανθό, κοντά στην ηλικία του Μπεν και μιλούσε μόνο αγγλικά.

Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει σάλο στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η μητέρα του Μπεν που δεν έχει σταματήσει να τον αναζητά, θα ζητήσει τεστ DNA για τον άνδρα που ίσως είναι το παιδί της. «Ενθουσιαστήκαμε με τα νέα, είναι ό,τι πιο θετικό έχουμε ακούσει. Ελπίζουμε ότι το αγόρι που εγκαταλείφτηκε στην παραλία είναι ο Μπεν», έγραψε στα social media η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μια γυναίκα που εργαζόταν στην κουζίνα ενός κάμπινγκ, βρήκε το παιδί και το κράτησε. Όταν το βρήκε, ήταν πολύ κουρασμένο και φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι και την πάνα του.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τα στοιχεία της γυναίκας έχουν δοθεί στις ελληνικές Αρχές. «Δε μπορώ να ξεχάσω την εικόνα του παιδιού. Ήταν στρεσαρισμένο και βρόμικο» είπε ακόμα μια αυτόπτης μάρτυρας που είδε το παιδί στο κάμπινγκ.

Η μητέρα του μικρού Μπεν ανέφερε ότι το παιδί πλέον θα μιλάει ελληνικά και θα ζει κάπου στο νησί. «Όσο περισσότερο μιλάω με τους μάρτυρες τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να είναι ο Μπεν. Αν τον έβρισκα ζωντανό, σίγουρα θα κατέρρεα» φέρεται να είπε η γυναίκα.