Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κύπρος: Ο serial killer πήγαινε τους μαθητές του στο φρεάτιο που πετούσε τα πτώματαΣυγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέρα με τη μέρα για τον serial killer της Κύπρου.

Μετά την ομολογία νεαρού μοντέλου ότι πριν από ένα μήνα είχε ποζάρει για τον «Ορέστη» στο σπίτι της φρίκης, άγνωστες πτυχές της ζωής του παρουσιάζουν ΜΜΕ της Κύπρου.

Ο 35χρονος στρατιωτικός που «ψάρευε» τα θύματά του με το ψευδώνυμο «Ορέστης» είχε πολύ μεγάλο πάθος για τη φωτογραφία. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα sigmalive.com, είχε αρκετές διακρίσεις στον τομέα, ενώ διατηρούσε και προσωπικό πορτφόλιο. Παράλληλα, ο 35χρονος δίδασκε σε μαθητές διαφόρων ηλικιών.

Ένας εξ αυτών, μιλώντας στο ίδιο μέσο, εξέφρασε την έκπληξή του για τη δράση του δολοφόνου της Κύπρου και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. «Αν με ρωτούσες ποτέ ποιον θα υποψιαζόσουν ότι βρίσκεται πίσω από τα εγκλήματα αυτά, πιθανόν να ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που να σκεφτόμουν. Δεν μας έδωσε ποτέ ενδείξεις ψυχασθένειας, ήταν ένας άνθρωπος κανονικός και μάλιστα μας εντυπωσίαζε με κάποια χαρακτηριστικά του, όπως για παράδειγμα η συνέπεια του στο μάθημα, η τυπικότητα του στο ωράριο μαθημάτων και αρκετά άλλα» είπε ο μαθητής.

«Ερχόταν πάντα προετοιμασμένος στο μάθημα. Ένας ευχάριστος και προσιτός άνθρωπος, έτοιμος να δώσει λύσεις στις απορίες κάθε μαθητή του. Μία τάξη μπορούσε να είχε και 20 – 30 άτομα, διαφόρων ηλικιών. Από μαθητές σχολείων μέχρι 50χρονους» πρόσθεσε στο sigmalive.com για να συμπληρώσει πως «μας οδηγούσε στο Μεταλλείο του Μιτσερού, εκεί στον τόπο του εγκλήματος. Είναι αυτό που λένε, ο δολοφόνος επέστρεφε στον τόπο του εγκλήματος».

Μάλιστα, τόνισε πως «είχα μεσολαβήσει για να αναλάβει τη φωτογράφιση για τους σκοπούς μίας γνωστής ιστοσελίδας καθώς και κατάστημα με αθλητικά είδη. Και στις δύο περιπτώσεις ήμουν παρών κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Τότε με έβγαλε ασπροπρόσωπο, σήμερα ντρέπομαι που πήρα αυτόν τον άνθρωπο σε συνεργάτες μου. Τότε έδειξε ακόμα μία φορά, συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τη δουλειά».