Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κάντο όπως ο Μπέκαμ: Celebrities προσφέρουν ζεστά ροφήματα σε όσους το χρειάζονται



Ο σταρ του ποδοσφαίρου Σερ Ντειβιντ Μπέκαμ προσέφερε ζεστό ρόφημα για να αντέξουν την παγωνιά  σε μια τραυματιοφορέα, που  περίμενε το ασθενοφόρο  αλλά και σε έναν ηλικιωμένο ασθενή.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περνώντας από το σημείο χαιρέτησε αρχικά τους δύο ξένους, κατόπιν μπήκε στο αυτοκίνητό του και επέστρεψε 10 λεπτά αργότερα για να τους κεράσει με ζεστό τσάι και καφέ, προκειμένου να αντέξουν στη χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι τη στιγμή που θα ερχόταν το ασθενοφόρο να τους παραλάβει.

"Και οι δύο μείναμε κολακευμένοι και ενθουσιασμένοι. Εντελώς ξαφνικά, κοίταξα και είδα κάποιον που έμοιαζε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ να περπατάει κοντά μας. Μας χαιρέτησε και μπήκε στο αμάξι του.
Είπα στον άνδρα που φρόντιζα -Νομίζω ότι ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ-. Δέκα λεπτά αργότερα, γύρισε με ένα φλιτζάνι καφέ για μένα και ένα φλιτζάνι τσάι για τον ασθενή. Ήταν πολύ δύσκολο να τρέχω με το ποδήλατο μέσα στο κρύο όλη την ημέρα και δεν μπορούσα να πιστέψω όταν επέστρεψε κρατώντας τα ζεστά ροφήματα", δήλωσε η τραυματιοφορέας.

Από την πλευρά της η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας «Ο Μπέκαμ έδειξε ότι σέβεται τους σκληρά εργαζόμενους τραυματιοφορείς και ακόμα και μία τέτοια μικρή χειρονομία της αγοράς ενός ποτηριού καφέ κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πως εκτιμούν τη δουλειά τους».

Το «ευχαριστώ» από την London Ambulance Service μέσω Twitter: