Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καναδάς: “Κόκκινο” ποτάμι, εικόνα “Αποκάλυψης” τρομάζει, αλλά…ΒΙΝΤΕΟ



Οι χρήστες στα social media «πέτρωσαν» από βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, καθώς φοβούνται ότι οι βιβλικές προφητείες περί το τέλος του κόσμου και της Αποκάλυψης αρχίζουν να εκπληρώνονται, επηρεασμένοι προφανώς από την πανδημία κορονοϊού COVID-19 που μαστίζει αυτή την εποχή την υφήλιο. Συγκεκριμένα, ένα βίντεο δείχνει ποταμό στον Καναδά να έχει γίνει κατακκόκινος σαν αίμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω βίντεο έγινε άμεσα viral, με τους χρήστες του Διαδικτύου ν’ αρχίσουν να μιλούν για οιωνούς των καταστροφικών πραγμάτων που πρόκειται να ακολουθήσουν, οδηγώντας στο τέλος της ανθρωπότητας. Οι περισσότεροι ήταν σίγουροι πως η Αποκάλυψη είναι προ των πυλών, ενώ ορισμένοι σχολίασαν πως η αλλαγή των νερών του ποταμού σε «αίμα» ήρθε λίγο πριν από το Πάσχα.

​Δυστυχώς ή ευτυχώς, την όλη καταστροφολογία χάλασε μία ανάρτηση στο Twitter των τοπικών αρχών της κοινότητας Πιλ στον Καναδά. «Σχεδόν 400 λίτρα κόκκινο μελάνι χύθηκε στο Έτικοκ Κρικ. Το υπουργείο Περιβάλλοντος είναι επιτόπου και διενεργείται καθαρισμός», ανέφερε η σχετική ανάρτηση.