Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ήξερε ότι θα γεννήσει ένα μεγάλο μωρό, αλλά επέλεξε έναν φυσικό τοκετό στο σπίτι αλλά....



Μια έγκυος γυναίκα, έχει το δικαίωμα να επιλέξει το είδος της γέννας που θέλει.

Στο σπίτι, στο νοσοκομείο, με καισαρική κλπ. Αυτό που αποφασίζει συνήθως βασίζεται στις ανησυχίες και τις πεποιθήσεις της, αλλά πολλές φορές οι πληροφορίες από τους γιατρούς μπορούν να επηρεάσουν την απόφασή της.

Αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση της Natalie Bancroft.

Οι γιατροί είπαν στην μαμά από την Ουάσινγκτον ότι ο γιος της θα ήταν μεγάλος – μεγαλύτερος από τον μέσο όρο. Συνήθως, όταν λέγεται κάτι τέτοιο οι μητέρες, επιλέγουν την καισαρική τομή για να γεννήσουν.

Αλλά η Bancroft δεν είχε την «τυπική» αντίδραση. Αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι και φυσιολογικά, μόνο με την υποστήριξη του συζύγου της και των μαιών της. Επέμενε να γεννήσει το τρίτο της παιδί με τον ίδιο τρόπο που γέννησε και τα δυο, παρά το μέγεθος του.
Όμως, κανείς δεν περιμένει το μωρό να είναι τόσο μεγάλο.

1

Σε όλη τη διαδικασία, η Bancroft ήταν πολύ συγκεντρωμένη και πολύ ήρεμη. Η ευκολία της μπορεί να οφείλεται στο ότι προτιμά την ατμόσφαιρα στο σπίτι της.

Στις περισσότερες γεννήσεις που αποφασίζεται ότι θα γίνουν στο σπίτι, οι μητέρες ενθαρρύνονται να περπατούν, να κινούνται και να είναι ήρεμες καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό ακριβώς έκανε η Bancroft.

Όταν το μωρό τελικά γεννήθηκε, η Bancroft έκανε κάτι εκπληκτικό. Έριξε το κεφάλι πίσω στην πισίνα και γέλασε! Η καθαρή εμφάνιση ανακούφισης στο πρόσωπό της είναι εκπληκτική και ξεκαρδιστική ταυτόχρονα.

Ήρθε η στιγμή της αλήθειας, όταν κράτησε το μωρό της για πρώτη φορά. Το πρόσωπο της Bancroft τα λέει όλα.

 

2

Ο μικρός Simon δεν ήταν τελικά και τόσο μικρός. Ζύγιζε 5 κιλά, σχεδόν 2 κιλά μεγαλύτερο από το μέσο μωρό στην Αμερική.

Απίστευτο!

Έτσι, όταν η κουρασμένη Bancroft κράτησε το μωρό της στην αγκαλιά της για πρώτη φορά, το καθαρό σοκ από το μέγεθος του μωρού της ήταν ζωγραφισμένο σε όλο το πρόσωπό της! Είναι πιθανώς σοκαρισμένη που είναι τόσο μεγάλος, αλλά επίσης που κατάφερε να το γεννήσει φυσιολογικά και χωρίς φάρμακα!