Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Ιρίνα Σάικ: Τι αποκαλύπτει για τον χωρισμό της με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο ΡονάλντοEίναι δεδομένη η καλή σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα social media.

Καθημερινά αυξάνονται οι followers, αφού θεωρείται ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα πρόσωπα των Μέσων Κοινωνικής Δικτυώσης.

Οι θαυμαστές του, άλλωστε, επιθυμούν να μαθαίνουν νέα του. Και μάλιστα όταν είναι εφικτό και σε καθημερινή βάση. Καθόλου τυχαίο το γεγονός, πως λίγο από τη λάμψη του, κλέβουν κάθε φορά και όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή του.

Σε μια αποκάλυψη πέρασε και το πανέμορφο κορίτσι και διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σαικ.

H γυναίκα που για μια τουλάχιστον πενταετία στάθηκε στο πλευρό του, όταν χώρισε από τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου έχασε ένα τεράστιο αριθμό από τους followers.


Σύμφωνα μάλιστα με τη Sun, η ίδια ζήτησε τότε να σταματήσουν να την ακολουθούν όσοι την ξέρουν απλά ως το πρώην κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο, με αποτέλεσμα να χάσει το 75% των followers, που η ίδια είχε στο instagram.

«Όταν χώρισα με τον Κριστιάνο έχασα 11 εκατομμύρια followers μέσα σε 24 ώρες», τόνισε η ίδια, που έκτοτε έχει καταφέρει να αυξήσει και πάλι τους ακολούθους της, με πάνω από 20 εκατομμύρια να παρακολουθούν τα δημόσια προφίλ της.

Πηγή φωτογραφιών: irinashayk- instagram