Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΗΠΑ: Γυναίκα κέρδισε το λαχείο και μοίρασε δωροκάρτες αξίας 2.000 δολαρίων σε αγνώστους



Μία γυναίκα από το Κεντάκι είδε την τύχη της ξαφνικά να της χαμογελά κι εκείνη θέλησε να το ανταποδώσει, προχωρώντας σε μία συγκινητική κίνηση.

Ποντάροντας μόλις 20 δολάρια στο Instant Play η Crystal Dunn έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν κέρδισε 146.351,74 δολάρια στο λαχείο. Η ίδια σχεδόν δεν το πίστευε μέχρι που της το επιβεβαίωσαν οι υπάλληλοι της λοταρίας.

«Είναι ένα αρκετά συναρπαστικό συναίσθημα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κέρδιζα κάτι τέτοιο, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να συμβεί», δήλωσε.

Αφού παρέλαβε και κατέθεσε την επιταγή της στις 8 Ιουλίου, η επόμενη στάση της Dunn ήταν η Meijer, μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, όπου αγόρασε δωροκάρτες αξίας 2.000 δολαρίων, και στη συνέχεια άρχισε να τα μοιράζει σε αγνώστους εντός του καταστήματος.

Πως αντέδρασαν όμως σε αυτή της την κίνηση; Όπως παραδέχτηκε και η ίδια, αρκετοί ήταν εκείνοι που την αντιμετώπισαν με καχυποψία, νομίζοντας πως η Dunn ήθελε κάτι σε αντάλλαγμα.  Ωστόσο εκείνη το μόνο που ήθελε ήταν να μοιραστεί αυτό το ανέλπιστο δώρο.

«Έχω δουλέψει σκληρά για όλα όσα είχα. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό δώρο», δήλωσε η Dunn.

Μετά από αυτή την συγκινητική κίνηση προσφοράς η Dunn δήλωσε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα υπόλοιπα κέρδη της για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και να εξοφλήσει τους λογαριασμούς της.