Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ινδονησία: Αστυνομικοί έβαλαν φίδι στο λαιμό ενός ύποπτου για να ομολογήσει



Ανάκριση ενός υπόπτου με χρήση φιδιού σε αστυνομικό τμήμα της Παπούα στην Ινδονησία κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί σοκ και οργή. Οι αστυνομικοί έχουν τυλίξει ένα φίδι γύρω από τον άνδρα, ο οποίος κάθεται στο πάτωμα με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα και δεν μπορεί να αντιδράσει. Καθώς το φίδι είναι τυλιγμένο στο λαιμό του άνδρα, εκείνος ουρλιάζει από το φόβο, ενώ ένας αστυνομικός πιάνει την ουρά του ερπετού και προσπαθεί να τη βάλει στο στόμα του υπόπτου. Και δεν σταματά εκεί. Πιάνει το φίδι και φέρνει το κεφάλι του στο πρόσωπο του υπόπτου, ενώ εκείνος προσπαθεί να αποφύγει την όποια επαφή.

Καθώς ο άνδρας γυρνά ακόμη περισσότερο το κεφάλι του, ο αστυνομικός επιμένει να προσπαθεί να πλησιάσει το κεφάλι του φιδιού στο στόμα του υπόπτου. Όσο εκείνος ουρλιάζει από τον τρόμο, κάποιοι που δεν φαίνονται στο βίντεο, γελούν γιατί προφανώς ο τρόμος ενός ανθρώπου τους φαίνεται αστείος.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε αφού το video έχει viral στα social media και ξεσήκωσε οργισμένες αντιδράσεις, οι αρχές της Ινδονησίας ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν έρευνα. Είχε προηγηθεί η παραδοχή από αξιωματούχο της αστυνομίας που παραδέχτηκε τα όσα έγιναν. Πως οι αστυνομικοί σε τμήμα της Παπούας χρησιμοποίησαν φίδι για να εξαναγκάσουν ύποπτο για κλοπές κινητών να ομολογήσει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο