Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

«Η βασίλισσα δεν είναι ο Δον Κορλεόνε!»



Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία ο ισχυρισμός της Οπρα Γουίνφρεϊ πως η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να «αναγκάστηκε να σιωπήσει», περιγράφοντας ουσιαστικά τη βασίλισσα Ελισάβετ σαν τον Δον Κορλεόνε στην ταινία «Ο Νονός», σύμφωνα με βασιλικούς ειδικούς.
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ φυσικά πρέπει να ανησυχεί για την συνέντευξη που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή από το δίκτυο CBS από την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Σε αυτή, όπως έδειξε το teaser που κυκλοφόρησε χθες, η Όπρα Γουίνφρεϊ πιέζει την δούκισσα του Σάσεξ να απαντήσει στο εάν το Στέμμα την «ανάγκασε να σιωπήσει» ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται ότι μετανάστευσε στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του επειδή φοβόταν ότι «η ιστορία θα επαναλαμβανόταν» μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Αναμένονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις
Ο δούκας του Σάσεξ περιγράφει επίσης την αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια ως «απίστευτα οδυνηρή» και η Όπρα Γουίνφρεϊ ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι λέει «αρκετά συγκλονιστικά πράγματα» στη συνέντευξη που αναμένεται να αναστατώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, όταν μεταδοθεί την Κυριακή στις 7 Μαρτίου.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ υπόσχεται στους θεατές ότι θα υπάρξουν «συγκλονιστικές» αποκαλύψεις ενώ δεν τέθηκε κανένας «περιορισμός στα θέματα» που θα συζητηθούν. Μάλιστα, ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε χθες ότι η εκπομπή όπου θα προβληθεί η συνέντευξη επεκτάθηκε από 90 λεπτά, σε μια δίωρη ειδική εκπομπή την οποία θα παρακολουθήσουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

«Η βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια δεν είναι οι Κορλεόνε του Γουίνδσορ»
Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, βιογράφος του πρίγκιπα Καρόλου και του δούκα του Εδιμβούργου, είπε ότι το τρέιλερ ήταν γεμάτο «με υπερβολικές, μελοδραματικές ανοησίες». Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια δεν είναι η οικογένεια Κορλέονε του Γουίνδσορ. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που τριγυρνούν με κύριο μέλημά τους να κάνουν τον κόσμο να σιωπήσει. Η Μέγκαν Μαρκλ, όσο ήταν εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, προστατευόταν πάντα από μια ομάδα αξιωματικών της Σκότλαντ Γιαρντ. Ευτυχώς, δεν κινδύνευσε ποτέ σωματικά και ο Χάρι το ξέρει αυτό. Η συζήτηση για ‘σιωπή’ είναι απλώς γελοία. Ταιριάζει σε μία αφήγηση, υποθέτω, αλλά με τι κόστος για την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη βασιλική οικογένεια αλλά και τη φήμη μας ως χώρα».

Όσον αφορά στην καθυστερημένη απόφαση για παράταση της εκπομπής, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς είπε στην Daily Mail: «Τα επιπλέον 30 λεπτά θα μπορούσαν να ήταν τρομακτικά. Μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θύμωσαν με την αφαίρεσή τους από τα βασιλικά αξιώματα και χορηγίες ή έτσι ήταν προγραμματισμένο να γίνει; Η συνέντευξή τους με την Όπρα Γουίνφρεϊ θα καθορίσει τις μελλοντικές τους σχέσεις με την βασιλική οικογένεια για το άμεσο μέλλον»

Αυξάνεται ο χρόνος της εκπομπής όπου θα μεταδοθεί η συνέντευξη - Τρελά λεφτά για το CBS
Ένας άλλος κριτικός τουίταρε σαρκαστικά: «Ήταν τόσο απίστευτα δύσκολο να μετακομίσουμε στο νέο μας σπίτι αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων, να υπογράψουμε τεράστιες συμφωνίες με Netflix και Spotify και να αντλήσουμε τα τεράστια ποσά καταπιστεύματος από την βασιλική περιουσία. Εάν θέλεις να ζήσεις μία ήσυχη ζωή, πήγαινε και κάντο το. Η λέξη κλειδί είναι η ηρεμία».

Πάντως, η επιπλέον μισή ώρα της εκπομπής, θα επιτρέψει στο CBS να βγάλει ακόμη περισσότερα από τις διαφημίσεις, με ένα διαφημιστικό διάρκειας 30 δευτερολέπτων να πιστεύεται ότι κοστίζει περίπου 200.000 δολάρια. Σύμφωνα με το Page Six, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πληρωθούν για την συνέντευξή τους, αλλά οι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι μέρος τους σχεδίου τους για την δημιουργία ενός εμπορικού σήματος δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ μετά την υπογραφή μεγάλων συμφωνιών με το Netflix και το Spotify αξίας τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

 ΠΗΓΗ: iefimerida.gr