Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η τρελή ζωή του βασιλιά της Ταϊλάνδης με τις 20 ερωμένες, το κανίς και την πιστή σύζυγο



Ο βασιλιάς Μάχα, γνωστός και ως «βασιλιάς με το μουστάκι», έγινε επικεφαλής της μοναρχίας στην Ταϊλάνδη μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2016.

Η ζωή του βασιλιά της Ταϊλάνδης με τις 20 ερωμένες, τα ψεύτικα τατουάζ και  την πιστή σύζυγο | ΣΚΑΪ

Λίγα χρόνια πριν γίνει βασιλιάς, ένα βίντεο που έγινε viral στο Facebook, έδειχνε τον 64χρονο σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου να συνοδεύεται από την ερωμένη του και όχι τη σύζυγό του. Εθεάθη φορώντας ένα τζιν και ένα crop top που φαινόταν να δείχνει τα τατουάζ στη μέση του.

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ": Η τρελή ζωή του βασιλιά της Ταϊλάνδης με τις 20 ερωμένες,  το κανίς και την πιστή σύζυγο [video]

Δεδομένου ότι είναι ο γηραιότερος μονάρχης που ανέβηκε στον θρόνο της χώρας και περνάει ελάχιστο χρόνο με τους ανθρώπους που κυβερνά, ο Μάχα Βαγιραλογκόρν έχει ήδη «αφορίσει» ορισμένους από τους κοντινούς του ανθρώπους. Τον Οκτώβριο του 2019, η Σινεενάτ Βονγκβαζιραπάκντι στερήθηκε τους επίσημους τίτλους και τον στρατιωτικό της βαθμό, όταν ο 35χρονος έγινε ο πρώτος βασιλικός σύζυγος μετά από έναν αιώνα.

 

Η πρώην νοσοκόμα, πιλότος και σωματοφύλακας κάθισε στο πλευρό της συζύγου του βασιλιά ως επίσημη σύντροφός του, αφού η σχέση της μαζί του ξεκίνησε όταν ήταν ο διάδοχος του θρόνου.

Όμως, σε μια λιτή δήλωση το παλάτι ανέφερε ότι προσπαθεί να αποκτήσει το ίδιο καθεστώς με τη βασίλισσα και την αποκάλεσε αχάριστη. Ως τιμωρία, της αφαιρέθηκαν οι τίτλοι της, αλλά λίγο καιρό μετά φαίνεται ότι το ζήτημα τακτοποιήθηκε…

Ο βασιλιάς Μάχα φέρεται να «μετακόμισε» το χαρέμι των 20 ερωμένων του σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Βαυαρία, το «Grand Hotel Sonnenbichl», αφού έλαβε ειδική άδεια από τις αρχές κατά τη διάρκεια του λουκέτου, μια περίοδο κατά την οποία όλα τα ξενοδοχεία έπρεπε να έχουν κλείσει προσωρινά λόγω της πανδημίας.

 

Ο βασιλιάς δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος που έπεσε θύμα ενός βίντεο που διέρρευσε. Το 2009 βίντεο φέρεται να έδειχνε την τρίτη σύζυγό του, Srirasmi Suwadee, ντυμένη μόνο με στρινγκ στο πάρτι γενεθλίων του κατοικίδιου κανίς του βασιλιά. Την ίδια χρονιά ένας Αυστραλός φυλακίστηκε για τρία χρόνια, αφού δημοσίευσε ένα βιβλίο που περιείχε μια -φαινομενικά- προσβλητική φράση για τον πρίγκιπα. Αργότερα του δόθηκε χάρη.

Το 2011 ο Μάχα Βαγιραλογκόρν συμφώνησε να καταβάλει σε μια γερμανική εταιρεία 18 εκατομμύρια λίρες ως μέρος ενός χρέους 27 εκατομμυρίων λιρών, μια πράξη που η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης φέρεται να συγκάλυψε.

Απέκτησε μια κόρη, την πριγκίπισσα Soamsawali Kitiyakara, το 1977 με την πρώτη του σύζυγο, αλλά συνέχισε να είναι πατέρας πέντε ακόμη παιδιών με μια ηθοποιό με την οποία είχε σχέση, την Yuvadhida Polpraserth. Το 2005 η τρίτη σύζυγός του Srirasmi γέννησε ένα αγόρι και δήλωσε ότι οι «άγριες μέρες του» ήταν, επιτέλους, παρελθόν.