Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον 19χρονο Χάρι που πνίγηκε στη Ζάκυνθο (Φωτό)



Γιος παιδικής φίλης της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν ο 19χρονος Harry που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, πριν μερικές ημέρες σε πολυτελές θέρετρο στη Ζάκυνθο. 

Ο 19χρονος Harry Byatt, ο οποίος εργαζόταν ως εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ στο Peligoni Club στη Ζάκυνθο, έχασε τη ζωή του ενώ έκανε ελεύθερη κατάδυση.

Ο Harry δεν κατάφερε ποτέ να βγει στην επιφάνεια και ο συναγερμός σήμανε αμέσως!Βρέθηκε αναίσθητος και μετά τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί ανακηρύχθηκε νεκρός. 

Η μητέρα του Αλεξάντρα, κόρη του σερ Τζούλιαν Σεντ Τζον Λόιντ (ο οποίος υπηρέτησε ως πράκτορας για τη βασίλισσα μεταξύ 1964 και 1991) ήταν παιδική φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα και βοηθός της από το 1991 έως τον θάνατό της το 1997.

Στον «κόκκινο στόχο» η μητέρα του Harry και καρδιακή φίλη της Νταϊάνα

Ο πατέρας του 19χρονου, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στο ίδρυμα «The Foundation of Prince William and Prince Harry» από το 2009 ως το 2010. Τους βοήθησε με φιλανθρωπίες για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους νέους. 

Ο άτυχος νεαρός φοιτούσε στο γνωστό κολέγιο Eastbourne College πριν μπει στο Oxford Brookes. Του άρεσαν πολύ τα σκάφη και τα θαλάσσια σπορ και πολύ συχνά ανέβαζε στο προφίλ του στα social media τα κατορθώματά του. Σε πρόσφατη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο instagram έγραφε στη λεζάντα: «Η ζωή είναι ωραία». 

Φίλοι του 19χρονου έγραψαν συγκινητικά μηνύματα στα social media. «Το γεγονός ότι έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους μου αφήνει ένα τεράστιο κενό», έγραψε ο Ibby Thompson. «Φώτιζες κάθε μου μέρα. Είμαι από τους πιο τυχερούς που μπορώ να πω ότι σε ήξερα και θα σε σκέφτομαι μέχρι να συναντηθούμε ξανά. Ο παράδεισος είναι πολύ ευλογημένος που θα έχει μια ψυχή όπως η δική σου».