Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Μισέλ Ομπάμα σε τηλεοπτική εκπομπή για την προώθηση της εκστρατείας εμβολιασμού



Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, πρόκειται να εμφανιστεί στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Roll Up Your Sleeves» του NBC που είναι αφιερωμένο στον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Στην ειδική εκπομπή θα συμμετάσχει, επίσης, ο ηθοποιός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Λιν Μάνουελ - Μιράντα.

Η εκπομπή -που θα προβληθεί στις 18 Απριλίου-  έχει στόχο να διαφωτίσει το κοινό σχετικά με τη σημασία του εμβολιασμού κατά της Covid-19.


 
 

Ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι θα πάρει, επίσης, συνέντευξη από τον δρ. Άντονι Φάουτσι, τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο στις ΗΠΑ.

«Η δυνατότητα να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην εργασία και τα παιδιά πίσω στο σχολείο, να επανασυνδεθούμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και να παρακολουθούμε συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες που θεωρούμε αγαπητές, εξαρτάται από τον εμβολιασμό του κόσμου» δήλωσε ο Μάθιου Σεγκάλ, ιδρυτής του στούντιο παραγωγών ATTN, που δημιούργησε την ειδική εκπομπή σε συνεργασία με τις Walgreens και Civic Nation.


 
 

Στην εκπομπή θα εμφανιστούν, επίσης, κωμικοί, τραγουδιστές, καθώς και εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της Covid-19.