Σάββατο 04 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

28 °C

Σήμερα, 4. Ιουλίου 2020

Η Ιταλική La Repubblica σχολιάζει την τακτική Τραμπ- Η δολοφονία Φλόιντ και οι διαδηλώσειςΤην προσοχή τους έχουν στρέψει τα Διεθνή ΜΜΕ, στη δολοφονία του άτυχου Φλοιντ.
Εικόνες, μαρτυρίες και βίντεο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Με τη βία να πρωταγωνιστεί και τον ρατσισμό, όπως όλα δείχνουν.... να κρατάει γερά την bandiera του σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη.

Η Ιταλική La Repubblica σε δημοσίευμά της ασχολείται με τον Τραμπ. Τον ηγέτη της Αμερικής, σχολιάζοντας τις κινήσεις, την τακτική του, τον τρόπο σκέψης του, την πολιτική του.
«Λεηλασίες και εμπρησμός αστυνομικού τμήματος στη Μινεάπολη. Πυροβολισμοί εν μέσω διαδηλώσεων στο Λούισβιλ, στο Κεντάκι... Και ένας πρόεδρος ρίχνει λάδι στη φωτιά λέγοντας: «Αν ξεκινήσουν οι λεηλασίες θα ξεκινήσουν και οι πυροβολισμοί». Το twitter τον τιμωρεί και προειδοποιεί τους πολίτες.. Ο Τραμπ μάχεται σε δυο νέα θερμά μέτωπα: το ένα στους δρόμους, το άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία χειραγωγούσε ο ίδιος έξυπνα μέχρι πρότινος. Δυο νέα μέτωπα για να μην τον αποτελειώσουν η πανδημία και η ανεργία. Πρόκειται για μια σαφή και συνειδητή στρατηγική... Θα την ακολουθήσει μάλλον μέχρι τις εκλογές