Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

H Kate Middleton έκλεψε τις εντυπώσεις τιμώντας την παράδοση του Πακιστάν σε κάθε εμφάνισή της..ΕΙΚΟΝΕΣ



Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Πακιστάν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις στιλιστικές επιλογές της.

 Η Kate Middleton και ο σύζυγός της πραγματοποιούν 5ημερο επίσημο ταξίδι στο Πακιστάν, μια χώρα που κανένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν έχει επισκεφτεί επίσημα εδώ και πολλά χρόνια και τόσο ο Δούκας, αλλά κυρίως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εντυπωσίασαν τους πάντες με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Η Kate μιμούμενη το παράδειγμα της αείμνηστης πεθεράς της Diana (η οποία λάτρευε το Πακιστάν) φρόντισε σε κάθε δημόσια εμφάνισή της να ασπάζεται στιλιστικά την παράδοση του Πακιστάν.

Ήδη από όταν έφτασε στο αεροδρόμιο φρόντισε να φορέσει φόρεμα με παντελόνι από μέσα και σε επίσημη δεξίωση έβαλε επίσης φόρεμα που θύμιζε την παραδοσιακή ενδυμασία των γυναικών στο Πακιστάν.

Και στις νέες δημόσιες εμφανίσεις έκανε το ίδιο.

Η Δούκισσα επισκέφτηκε πολλά από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που είχε ιδρύσει στο Πακιστάν η αείμνηστη Diana, έπαιξε κρίκετ, ανέβηκε σε κακοτράχαλα βουνά και κάθε φορά έδειχνε στιλιστικά άψογη!