Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Γυναίκα παρέδωσε την πτυχιακή της λίγο πριν γεννήσει



Αν αυτή η γυναίκα κατάφερε να παραδώσει τις τελικές εξετάσεις της για τη σχολή λίγο πριν ξεκινήσει τον τοκετό, τότε κι εσύ μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Πόσες φορές έχετε εγκαταλείψει μια δουλειά που έπρεπε να γίνει επειδή νιώσατε ότι ο περιορισμένος χρόνος σας συνθλίβει και ότι προηγούνται ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα; Οι περισσότεροι, πολλές.

Η περίπτωση αυτής της γυναίκας είναι μια μικρή υπενθύμιση ότι, πραγματικά, αν θέλεις μπορείς να βρεις χρόνο για όλα. Δεν υποστηρίζουμε ότι αυτό θα γίνει αβίαστα, κρατώντας κοκτέιλ στο χέρι (σίγουρα θα πιεστείς), αλλά το «δεν προλαβαίνω» θα σας ακουστεί τόσο αστείο όταν διαβάσετε για την Nayzia Thomas.

Πρόκειται για μια 20something γυναίκα η οποία είναι φοιτήτρια στο Johnson County Community College Kansas City και παράλληλα έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η Nayzia πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα αγόρι. Γνώριζε όμως ότι μια βδομάδα αργότερα θα είχε να παραδώσει την εργασία της, κάτι που, πιθανότατα, θα ήταν αδύνατο με ένα μωρό στο σπίτι.

Ως αφοσιωμένη και επιμελής φοιτήτρια, εκμεταλλεύτηκε τον ελάχιστο χρόνο που της είχε μείνει ως άκληρη για να ολοκληρώσει και να παραδώσει τις τελικές της εξετάσεις, εκείνες τις ώρες λίγο πριν γεννήσει. Βασικά δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, μιλάει η εν λόγω φωτογραφια που ανέβασε στο Twitter και τη δείχνει να γράφει στο λαπ τοπ της, περιτριγυρισμένη από χαρτιά ενώ βρίσκεται στο μαιευτήριο εν αναμονή να μπει στην αίθουσα οδυνών.