Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Γαλλικές υπηρεσίες: Πόσοι βομβιστές αυτοκτονίας που είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την Ευρώπη βρίσκονται στην Ελλάδα;



90 βομβιστές αυτοκτονίας ετοιμάζονται να εκραγούν σε οποιοδήποτε σημείο
στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με έκθεση των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών οι οποίοι καθημερινά συνεννοούνται, αποστέλλουν και λαμβάνουν αποκρυπτογραφημένα μηνύματά για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τέτοιων αιματηρών επιθέσεων όπως των Παρισίων και των Βρυξελλών.

Η έκθεση έχει θέσει σε συναγερμό και τις ελληνικές Αρχές αφού προκύπτει από την τελευταία καταμέτρηση ότι "λείπουν" 3.000 πρόσφυγες-λάθρο!  Η σημερινή επίσημη καταμέτρηση μιλά για 49.000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα όταν χθες ήταν πάνω από 52.000.

Η κυβέρνηση δια του συντονιστικού για το προσφυγικό ανεβάζει σήμερα τον επίσημο αριθμό των εγκλωβισμένων σε όλη την επικράτεια σε 49.085, αριθμός μειωμένος, δηλαδή, κατά 3.000 σε σχέση με αυτόν της Τρίτης όταν ξεπερνούσαν τους 52.000 χωρίς κανείς να γνωρίζει πού πήγαν ή που βρίσκονται αυτοί οι 3.000 που "απουσιάζουν" από την καταμέτρηση.

Δηλαδή 3.000 άνθρωποι αγνω΄στων στοιχείων περιφέρονται "κάπου" στην Ελλάδα μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν χτες στις Βρυξέλλες.

Η έκθεση όμως προστίθεται στο γεγονός της εξαφάνισης και εύλογα ο ελληνικές Αρχές ανησυχούν μήπως κάποιοι από τους 90 (ή και καινούριοι) βομβιστές αυτοκτονίας βρίσκονται στην χώρα μας και ο Θεός ξέρει τι μπορεί να σχεδιάζουν.

Πρόκειται για μια έκθεση 55 σελίδων που έγινε για λογαριασμό του γαλλικού Υπουργείο Εσωτερικών και αναδημοσίευσαν και οι New York Times, που αναλύει το πως σχεδιάστηκαν οι επιθέσεις των Παρισίων στις 13 Νοεμβρίου.

Η επιχείρηση ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και περιλάμβανε κρυπτογράφηση ακριβέιας, πλαστά έγγραφα υψηλής "πιστότητας" ακόμα και αποστολή πυροτεχνουργών από την Συρία στην Ευρώπη!

 Οι βελγικές αρχές ήταν ενήμερες για όλα αυτά από πολύ νωρίς

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν  συνεντεύξεις και μαρτυρίες από αξιωματικούς και μάρτυρες οι οποίες καταδεικνύουν πως συμμετείχε το ISIS και πως τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις σε τόσο υψηλή κλίμακα.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση στους Γάλλους είναι η ευκολία με την οποία οι ισλαμιστές φτιάχνουν βόμβες πολύ μεγάλης ισχύος με υλικά που βρίσκονται στο εμπόριο χωρίς να μπορούν να καταγραφούν.

Σύμφωνα με μελέτη της Rand Corporation, το 2007 υπήρχαν 28 σαλαφιστικές – τζιχαντιστικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα. Το 2013 έγιναν 49 τον αριθμό και το 2015 με την έξαρση του πολέμου στην Συρία ξεπέρασαν τις 150! 

Το 2007 αυτές οι οργανώσεις εξαπέλυσαν 100 επιθέσεις, το 2013 έφθασαν αισίως τις 950. Το 2007 υπήρχαν μεταξύ 18-42.000 ενεργών τρομοκρατών, το 2013 κυμαίνονται από 44.000-105.000!

Σε αυτούς  δύο χρόνια αργότερα προστέθηκαν μερικές δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ISIS!

Μαζί με αυτούς υπολογίζονταν στα μέσα του 2015 σε 200.000 οι τρομοκράτες παγκοσμίως!   Σ

ύμφωνα με την ανά χώρα ετήσια έκθεση του State Department για τα θέματα τρομοκρατίας (Country Reports on Terrorism), το 2013 οι επιθέσεις παγκοσμίως αυξήθηκαν από 6.700 σε 9.700, ενώ περίπου 18.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 33.000 τραυματίστηκαν. 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία κατά τη διάρκεια του 2012 επί ευρωπαϊκού εδάφους (κυρίως στην ΕΕ) πραγματοποιήθηκαν 219 τρομοκρατικές επιθέσεις στις οποίες έχασαν τη ζωή του 17 άτομα ενώ συνελήφθησαν 537 άτομα.

Για την πρόληψη και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας η ΕΕ διέθεσε 35 δισ. ευρώ! 

Η Ρωσία αποτελεί και αυτή στόχο των τρομοκρατών και των χορηγών της (από πολιτική τρομοκρατία μέχρι θρησκευτική κοκ) καθώς η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) μόνον το 2014 εξουδετέρωσε 130 τρομοκράτες (ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και 21 ηγετικά στελέχη) και απέτρεψε 6 τρομοκρατικές επιθέσεις ευρείας κλίμακας αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα περισσότερα από 160 στρατηγεία τρομοκρατών και αποθήκες οπλισμού σύμφωνα με τον διευθυντή της FSB AleksаndаrBortnikov.

Εν ολίγοις η Ελλάδα βρίσκεται τελείως απροετοίμαστη μπροστά σε έναν ισλαμικό "εφιάλτη" τον οποίο δεν μπορούν να αποφύγουν χώρες πολύ καλύτερα οργανωμένες από την δική μας.

Στην ιστοσελίδα του, το Foreign Office ανέφερε για το Βέλγιο: «Υπάρχει υψηλή απειλή για τρομοκρατία. Οι επιθέσεις θα μπορούσε να είναι αδιάκριτες, μεταξύ άλλων σε μέσα μαζικής μεταφοράς και κόμβους των συγκοινωνιών, αλλά και σε άλλα μέρη που επισκέπτονται οι ξένοι. Οι Βρυξέλλες φιλοξενούν πολλούς διεθνείς θεσμούς, ενώ τα κυβερνητικά κτίρια και οι ξένες πρεσβείες βρίσκονται σε ''ευαίσθητες'' τοποθεσίες».

Το κακό είναι ότι έχει κατατάξει και την Ελλάδα στην δεύτερη βαθμίδα κινδύνου.

Στον χάρτη, που έφτιαξε η Telegraph με βάση τις ταξιδιωτικές οδηγίες του Foreign Office, οι βαθμίδες αυτές καταγράφονται με βαθύ κόκκινο (υψηλή), κόκκινο (γενική απειλή), πορτοκαλί (υποβόσκουσα απειλή) και κίτρινο (χαμηλή).

Καθόλου καθησυχαστική η διαπίστωση αυτή, ειδικά εάν υπάρχει γνώση ότι 50.000 άνθρωποι σουνιτικού μουσουλμανικού θρησκεύματος (χώρια τους ήδη εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα) έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.