Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

30 °C

Σήμερα, 5. Αυγούστου 2021

G7: Χαλαρές στιγμές για Τζο και Τζιλ Μπάιντεν στο Ηνωμένο Βασίλειο..Όλοι έμειναν έκπληκτοι στο ξενοδοχείο Τregenna Castle Hotel όταν ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία κατέβηκαν στο καθιστικό φορώντας τζιν και αθλητικά παπούτσια για να απολαύσουν το ποτό τους.

Όπως έγραψε ανταποκριτής του BBC στο Twitter, είναι η «πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται και κάθεται στο τραπέζι δίπλα μου και παραγγέλνει ένα ποτό. Προσπαθώ να το παίξω αδιάφορος. Ελπίζω να μην αποκαλύπτω κρατικά μυστικά, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος ήπιε αναψυκτικό ενώ η Πρώτη Κυρία ένα ποτήρι κρασί. Ούτε μπύρα ούτε μηλίτη».

Την Πέμπτη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε με ένα τζάκετ στην πλάτη του οποίου αναγραφόταν η λέξη «LOVE», δηλαδή αγάπη.

Το μαύρο τζάκετ της Τζιλ Μπάιντεν με τη λέξη «αγάπη» / AP Images

«Νομίζω πως φέρνουμε αγάπη από την Αμερική» είπε σε δημοσιογράφους. «Είναι ένα παγκόσμιο συνέδριο, και προσπαθούμε να φέρουμε ενότητα σε όλο τον πλανήτη. Και νομίζω πως είναι σημαντικό, αυτή τη στιγμή, ο κόσμος να νιώσει ασφάλεια για όλες τις χώρες και ελπίδα μετά από αυτόν τον χρόνο πανδημίας» πρόσθεσε για το Συνέδριο των G7.