Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Φώτης Ντούλος: Θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του - Βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του



Ο ομογενής Φώτης Ντούλος βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στις ΗΠΑ για την υπόθεση εξαφάνισης της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τον περασμένο Μάιο.

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από την κατάσταση της υγείας του ομογενούς εκατομμυριούχου, Fotis Dulos (Φώτης Ντούλος) που βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, τα ίχνη της οποία αγνοούνται από τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με το CBS News, που επικαλείται την αστυνομία, ο Φώτης Ντούλος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Κονέκτικατ.

Όπως είπε στο ίδιο μέσο ο δικηγόρος του ομογενούς, Νορμ Πάτις, ο Ντούλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει εισπνέοντας αέριο στο γκαράζ του σπιτιού του.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο Φώτης Ντούλος διακομίστηκε σε νοσοκομείο έχοντας παλμό, σε αντίθεση με αρχικές αναφορές – μεταξύ άλλων από τους New York Times που επικαλούνται πηγή με γνώση της υπόθεσης – κατά τις οποίες ο ομογενής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Η εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του
Ο Φώτης Ντούλος είχε συλληφθεί δύο φορές για παραποίηση στοιχείων στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου, Τζένιφερ Ντούλος.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 24 Μαΐου, αφότου άφησε τα πέντε παιδιά του ζεύγους σε ιδιωτικό σχολείο σε μικρή απόσταση από το σπίτι της στο Κονέκτικατ.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η γυναίκα έπεσε θύμα επίθεσης, σύμφωνα με τους New York Times. Ωστόσο, μέχρι τη δεύτερη σύλληψη του Ντούλος, η αστυνομία δεν συνέδεε ευθέως τον άντρα με την εξαφάνιση της γυναίκας.

Η αστυνομία συνέλαβε για δεύτερη φορά τον Φώτη Ντούλος στις 4 Σεπτεμβρίου με την κατηγορία ότι απέκρυψε επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο που δανείστηκε από υπάλληλό του.

Σύμφωνα με το ένταλμα της 4ης Σεπτεμβρίου που επικαλείται βίντεο από κάμερες, ηχογραφήσεις κινητών και αναλύσεις DNA, η αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο εμπλοκής του ομογενούς στην υπόθεση.