Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023 -

Φιλιππίνες: Αυτοκτόνησε η σύζυγός του και εκείνος δολοφόνησε τα δυο παιδιά τουςΜια αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στις Φιλιππίνες με έναν άνδρα να δολοφονεί τα δυο του παιδιά λίγη ώρα αφότου η σύζυγός του αυτοκτόνησε.

Δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας ο 29χρονος Aiko Siancunco, ο οποίος στραγγάλισε την 3χρονη κόρη του, Ακίρα, και τον μόλις 1 έτους, Κίον.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Aiko είχε εντοπίσει νεκρή τη σύζυγό του, Karina, μια πράξη που η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται όντως για αυτοκτονία ή για δολοφονία.

Το τραγικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο 29χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Taguig για να παραδοθεί στην αστυνομία, ομολογώντας τις πράξεις του.

Ο Siancunco ανέφερε πως βρήκε τη σύζυγό του κρεμασμένη στο διαμέρισμά τους και πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τα παιδιά του για να μην μεγαλώσουν χωρίς τη μητέρα τους...

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα καθώς οι καυγάδες ήταν διαρκείς λόγω του ότι ο Aiko δεν είχε βρει δουλειά από το Μάρτιο