Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Φάκελος με άσπρη σκόνη εστάλη στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle



Έρευνα διέταξαν οι βρετανικές αρχές μετά τις αναφορές πως έστειλαν στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle λευκή σκόνη που υποτίθεται ότι ήταν άνθρακας μέσα σε φάκελο.

Ο φάκελος, που απευθυνόταν στο ζευγάρι και στάλθηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον, προκάλεσε έναν μικρό πανικό στην ασφάλεια καθώς όλες οι επιστολές ελέγχονται πριν φτάσουν στα χέρια οποιουδήποτε μέλους της βασιλικής οικογένειας. 

Η σκόνη που περιείχε αποδείχθηκε τελικά εντελώς ακίνδυνη, μετέδωσε η Telegraph, σημειώνοντας πως ο πρίγκιπας Harry και η αρραβωνιαστικιά του ενημερώθηκαν σχετικά με το παλάτι να μην έχει κάνει προς το παρόν κάποιο σχόλιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, οπότε και κλήθηκε στο Παλάτι του Κένσιγκτον η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ενώ έρευνα διεξάγει και η Scotland Yard.

 Το συμβάν ερευνάται επίσης σε συνάρτηση με έναν ακόμη φάκελο, που βρέθηκε στο Παλάτι του Ουεστμίνστερ την ίδια εβδομάδα ενώ την ίδια ημέρα είχε σταλεί φάκελος με άσπρη σκόνη και στον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ.