Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εξωτικό μπαρ στην Καραϊβική αναζητά προσωπικό. Μήπως βρήκες την δουλειά των ονείρων σου;



Ένα από τα πιο δημοφιλή πλωτά μπαρ στην Καραϊβική εν μέσω του ωκεανού, αναζητά μπάρμαν για την καλοκαιρινή σεζόν, καθώς ο ιδιοκτήτης του Floyd Forbes αποφάσισε να πάρει άδεια μετά από 18 χρόνια συνεχούς εργασίας.

Αν, λοιπόν, συγκαταλέγεις τον εαυτό σου στα ελεύθερα πνεύματα, σε εκείνους που αναζητούν και δέχονται με μεγάλη ευχαρίστηση τις προκλήσεις ή ακόμη αναζητάς εποχιακή δουλειά, τώρα είναι η ευκαιρία σου να ζήσεις εξωτικές στιγμές στην ονειρική Τζαμάικα!

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του κόσμου στο Instagram, με πελάτες που μόνο εντυπωσιασμένοι μένουν και μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για το πλωτό «Pelican Bar».

Όπως αναφέρεται στην αγγελία –επιμελήθηκε από το βρετανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο «Virgin Holidays»– ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία στο χώρο γνωρίζοντας πώς να φτιάχνει cocktails όπως pina colada και mojito, να είναι φιλικός και να μιλάει με τους πελάτες του μπαρ, καθώς και να ταΐζει τους πελεκάνους που βρίσκονται ολόγυρά του, απ’ όπου είναι εμπνευσμένη και η ονομασία του μπαρ.