Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εβαλε φωτιά στην έγκυο φίλη του γιατί δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας



Ένα αδιανόητο περιστατικό που ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραγωδία σημειώθηκε στο Μέριλαντ με θύμα μια έγκυο γυναίκα και δράστη τον φίλο της.

Η 30χρονη Andrea Grinage εντοπίστηκε με εκτεταμένα εγκαύματα στο κορμί της το πρωί της περασμένης Παρασκευής από τους πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για την επίθεση σε βάρος της.

Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το κορίτσι που κυοφορούσε και να το φέρουν στον κόσμο αν και επτά εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο βασικός ύποπτος για την επίθεση σε βάρος της 30χρονης που είανι ήδη μητέρα δύο αγοριών, ηλικίας 8 και 15 ετών, είναι ο σύντροφός της. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας της Andrea «όλα έγιναν γιατί αυτό δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες του να γίνει πατέρας».

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσου τον σύντροφο της 30χρονης και να τον πείσουν να παραδοθεί μετά και την κατάθεση της Andrea.

Πλέον οι γονείς της 30χρονης έχουν ξεκινήσει καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την κόρη τους καθώς όπως λένε «η φωτιά κατέστραψε τα πάντα και τώρα πρέπει η κόρη μας να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Έχει μπροστά της πολύ δρόμο και δεν ξέρουμε το κόστος γι' αυτό. Σας παρακαλώ σταματείστε την οικονεγειακή βία».